Mi kell fél millió forinthoz?

Idézet egy tapasztalatból, amit nemrég kaptam:

[...] És igazad volt, az emberek megvették :), mivel direkt megoldást kínáltam a problémáikra. Az eddigi statisztika szerint közel fél millió forint bevételre számíthatok jelenleg, ami számomra eddig legnagyobb siker. (Meg természetesen utána a havi passzív jövedelmem is fog megnövekedni, csak be kell állítanom az automatizált eladást, amikor kész lesz a tanfolyam…) Ráadásul a „munkát” nagyon élvezem, van közönségem, akinek elmondhatom a több éves meditációs tapasztalataimat, „filozófiámat” ill. meg tudom vele osztani a szemléletmódomat, amit neki is segíteni tud elérni belső nyugalmat. [...]

Szerinted mi volt a tippem?

Láthatóság: 

Hozzászólások

Szilvi képe

A tipp: találja meg azt, hogy konkrétan hogyan tud segíteni az embereknek megoldani a problémájukat. Jól gondolom?

Attil képe

Értem én és örülök, hogy van aki jó ötletet (másoknak segíteni igen nemes lélekre vallhat) talált ki és így élvezheti is a "munkát". Sajnos nekem még nincs ötletem. Mondjuk mindenképp olyan dolgot szeretnék kitalálni, hogy (mint egyik videódban láthattam, t.i. hogy aki ügyes, az szemétből is pénzt tud csinálni, aki nem ügyes, az pénzből csinál szemetet...) az emberek kínkeservesen megkeresett pénzéből én ne szemetet csináljak (bár végül is talán minden szemétté válik idővel). Egyébként a videóban látható autó, mint példa a szemétre, akár(!), mert ugye fogalmam sincs a műszaki állapotáról, veszélyeztetheti is az utasok életét... Régebben láttam ezt a videót, csak most eszembe jutott a gondolatom kifejtése okán.

Zsu képe

Mutassa be, hogy miért jó, értékes az ügyfélnek, amit nyújt, igen, Szilvi, egyetértek
- ÉS
emelje az árait, hogy értékesnek is látsszon.

Kedves Tamás képe

De nagyon érdekel :D

Szertelen képe

Szerintem ezt mondhattad az embernek:
Emlékezz vissza arra, mi volt a legjobb dolog, amit tanultál az életben! Próbáld meg másnak is megtanítani!
:)

She képe

Szerintem azt tanácsoltad neki, hogy mutassa meg az illető a leendő vevői nagy problémáját, majd kínáljon rá nagy megoldást, és bízzon magában. :)