Csapjunk be másokat!

"Csapjunk be másokat!" - ez a legműködésképtelenebb dolog a pénz világában és mégis annyian hisznek benne...

Akik hisznek ebben számtalan változatban emlegetik. "Apuci vette az autóját", "Pénzbe kerül ezért átverik az embereket", és tudnám még sorolni a végtelenségig.

Akik ezt mondják, azért gondolkoznak így, mert ők máshogy nem tudnák elérni a sikert. El sem tudják képzelni, hogy máshogy is lehet.

Pedig hatalmas ostobaság ez a mondat. Tény, hogy túl sokan vannak, akik értéktelen dolgot adnak a pénzedért. De ha megnézed, sokkal többen azok, akik értékeset. Például ha bemész a boltba kenyérért. Fizetsz, és értékeset kapsz érte. Ha becsapnának, rossz lenne a kenyér, nem vásárolnál többet ott. Igaz?

Nagyon nehéz megszerezni valakinek a bizalmát. Ha valaki úgy dönt, hogy az üzleti partnered vagy a vásárlód lesz, az értékes. Sokkal értékesebb annál, mint amennyit egy pitiáner csaláson nyerni tudsz. Hiszen ő továbbra is veled marad, veled üzletel, tőled vásárol. A bizalma sokat ér. Én mindig nagyon sokra értékelem azt, ha valaki megbízik bennem. És szeretném, ha te is megbecsülnéd azokat, akik benned bíznak.

A csalásokat és átveréseket hagyjuk meg azoknak a szánalmas embereknek, aki soha nem fognak elérni semmit... Egyetértesz?

Láthatóság: 

Hozzászólások

Ágnes képe

Egyetértek. A magyar közéletünk mégis tele van adócsalásokkal, cégekbe kimentett milliókkal, és a legkisebb falu polgármesteri hivataláig sok.. ...-féle csalásokkal pénzügyekben. Innen a tapasztalat, hogy csalással lehet pénzhez jutni.

kis Anna képe

Sajnos tényleg sok példa van rá, főleg manapság...
Érdekesek a blog- bejegyzéseid és az értékelések is , amiket tőled kaptam. Most már nagyon de nagyon kiváncsi vagyok(még ha meg is öregszem ezért :) ).

Kriszta képe

Üdv Mindenkinek! Jó lenne, ha valaki végre segítene, nem pénzt keresni, de találni. 3 diplomám van, 3 felsőfokú tanfolyamot végeztem, 3 nyelven beszélek, bejártam Európát, 7 éve kórusban énekelek, most végzem a számítástechnikai szoftverüzemeltető tanfolyamot, mégis két éve vagyok munkanélküli. 35000 Ft-ból kellene megélnem úgy, hogy Damokles kardja állandóan a fejünk felett lebeg, mert havi 120000 Ft a lakáshitelünk és a rezsink összesen. A férjem rokkantnyugdíjas 51000Ft nyugdíjjal. Ha tényleg van jó ötletetek minél előbb szeretném megismerni!!! Franchisében dolgoztok?

bacul képe

Ez az oldal egy kalap szarAz égvilágon semmit nem mond

Liz képe

Krisztának:
Én tudok egy lehetséges megoldást, amivel elérheted ugyanazt, amit ez az oldal kínál (persze a Péter ötleteire is kiváncsi vagyok, ezért néztem bele a blogjába). Csak nem tudom, illik-e pont itt ilyet ajánlani...

Piroska képe

Szia Liz!
Engem nagyon érdekel az a "lehetséges megoldás" !
Piroska

Liz képe

Piroskának:
newlifenow.lizglbrt@gmail.com
Küldj önéletrajzot! Bár az, hogy te is erre az oldalra vetődtél, már jelzi, hogy te sem a hagyományos szűklátókörű pénzkeresési módszerek iránt érdeklődsz. :-)

Melinda képe

Kedves Liz!

Ez a lehetőség, amiről beszélsz, engem is érdekelne! :)

Piroska képe

Köszi Liz!
Ne haragudj, h csak most néztem az oldalt, de időközben találtam egy nagyon jó dolgot és már el is kezdtem a munkát. :-) :-) :-) :-)
Nekem mindenféle tekintetben megfelel.
Nem hagyományos, az biztos.
Piroska

Feri képe

Piroska!
Csak az ötletezés miatt..., nem osztanád meg másokkal is a sikered mibenlétét.
Feri

Piroska képe

Ferinek!
Szivesen.
Küldj egy mailt az anyakopo@gmail.com címre
Piroska

Kovács Éva képe

egyetértek!

Judit képe

AzELEJÉN AZT IRJA HOGY EGY FILLÉREMBE SE KERÜL,ÉS MEGMUTATJA HOGY IGY IS LEHET PÉNZT KERESNI.aZTÁN MEG A VÉGÉN KÖZLI HOGY MÉGIS HAVI3500FT.aKKOR HOGY IS VAN EZ?Én dolgozni szeretnék de ugy hogy pusztán a munkám keljen ne a pénztárcám.Lehetséges ez valahol,ha igen kérem irjátok meg nekem.Köszi

Katalin képe

Szia Judit!
A mai világban már senkit nem tanítanak ingyen. Nem kötelező kipróbálnod a programot. Ez egy lehetőség, ami később megtérül.
További szép napot, és jó munkahely keresést.
Katalin

Zoltán képe

Szia Judit!
Ez kérlek úgy van, hogy ez nem munkahely, hanem tanfolyam. :)
Az amit kérdeztél, máshol lehetséges, a munkád az még elkel, de a pénztárcádat nem biztos, hogy elkérik megtölteni... :(

Lacus képe

Sziasztok!

Engem is inkább Piroska változata érdekelne! Amiket eddig olvastam (hívjuk "bölcséleteknek"), azokat egy hozzám hasonló átlagos ember magától is kitalálja. Nem kell ehhez 3500 HUF-t befizetnem havonta.

Szóval Piroska kedves!

Kérlek engem is tisztelj meg ötleteddel!

Címem: lacusss7@freemail.hu

Köszönettel: Lacus

Csilla képe

Szia Piroska!
Ha megosztanád velem amit találtál és hogy mi a tapasztalatod,nagyon megköszönném!

okoska képe

Hááát Péter ba ...d, Piroska \"elviszi\" az embereket a \"befogom a zsák száját és el akarom adni a gyönyööörűűű krumplit\" módszered miatt! :)))
\"Ha kinyitod, akkor meg a fele rohadt\"!

erika képe

" Tehát a helyes kérdés, ami elvisz a meggazdagodáshoz mindössze ennyi:

Hogyan segíthetek másoknak?"

EZ A Z OLDAL SEGÍTENI AKAR AT EMBEREKNEK ? AKKOR KI FOG MEGGAZDAGODNI?

MINDENKI CSINÁLJON EGY HASONLÓ WEBOLDALT AZT MINDENKI MILLIOMOS LEHET-TALÁN-ESETLEG...

Tóth Istvánné képe

Én kitöltöttem a tesztet ,ígéretet kaptam a tanulás lehetőségére, de csak ígéret maradt. Úgy látszik reménytelen est vagyok nem érdemes időt pazarolni rám!!! Ennyit a tanításról!

Anikó képe

Gyerekek!
Nem tüntfel, hogy ez egy közvéleménykutatási sorozat része?
Az új elv: add el a terméket előre! Így nem kell pénzt befektetni... megtérül a munkád!

Robi képe

Petike!

Le....m mit csinálsz, hogy keresed a pénzt, de nem bírom, ha valaki sunyi!!

oroszka képe

Sziasztok, szia Péter!

Rengeteg hasonló oldalt átböngésztem már, de olyat, ahol ilyen-olyan pénzbeli hozzájárulás nélkül tanítanának, adnának használható tanácsot, valódi segítséget nyújtanának fizettetés nélkül, még nem láttam. Az első oldalak "ingyenes" útmutatókról, és persze sok helyütt olvasható általánosságokról szólnak, a végére pedig kiderül, hogy a konkrétum bizony pénzbe kerül. Ha valakinek állítása szerint rengeteg tőkéje van, ha ez az ember ingyenes segítséget kínál, akkor a végén miért kér érte pénzt? Nincs is rá szüksége, hiszen eleve ott lapul a számláin, befektetéseiben. Vagy az adott - nem kétlem, hogy hasznos- tanácsért fizettetett összegekből érte el és tartja fenn azt, amije van?
Hogy is van ez?

Azzal, hogy gondolkodjunk pozitívan, vessük el a társadalmilag ránk szabott beidegződéseket, egyetértek. Érezzük magunkat jól, ezáltal vonzzuk magunkhoz a kellemes dolgokat. (Próbálkozom vele...) De az, akinek ez valóban működik, miért kér szorult helyzetben lévő embertársaitól pénzt a tanácsaiért, az útmutatásért? Miért nem írja le lépésről lépésre a maga sikerének megvalósítását egy ingyenesen letölthető könyv formájában? Vagy a sikerhez vezető út a begyűjtött tanfolyamdíjakból lett kikövezve? Anélkül esőben sárosan kátyús, napsütésben poros maradt volna az utad? Anélkül elérted volna azt, amit elértél?

Péter, hogy van ez?

Üdvözlettel

oroszka

Müller Péter képe

Amikor azt látod a tvben, hogy segélyt adnak valakinek, tudod hogy pénz kellett ahhoz hogy a segély eljusson hozzájuk. Valaki odaadta azt a pénzt de vajon ő honnan kapta?

Egy szolgáltatásért vagy termékért cserébe.

Tapasztalhattad, hogy a pénz az, amiben minden szolgáltatást és terméket mérnek. Észre vehetted azt is, hogy az életed minden területén vannak költségek. Ez a hétköznapi életben természetesnek tűnik. Hiszen jó dolog, hogy be tudsz menni a boltba és meg tudod venni a kenyeret, igaz?

De azt is tudod, hogy minden alkalommal amikor megveszed azt a kenyeret a bolt is keres rajta. Nem lenne jobb, ha nem keresne vele?

Lehet, hogy sokan rávágnák erre elsőre, hogy jobb lenne, de valójában ez nem igaz. Ugyanis neked is érdeked hogy a bolt keressen rajta. Hiszen ebből fenn tudja tartani az üzletét és a rendelkezésedre áll bármikor amikor újra kenyérre van szükséged. Az, hogy nem kell gyalogolnod a kenyérért vagy órákat sorban állnod érte (lásd a háborúkat) az teszi lehetővé, hogy a boltos keres rajta. És persze ha a munkahelyeden azt mondanák egyszer csak, hogy nem tudunk fizetést adni, mivel a termékünket mostantól ajándékba adjuk fel lennél háborodva. És ez a felháborodás jogos lenne.

Azért kerülnek pénzbe termékeknek, hogy továbbra is ott lehessen tartani az üzletet vagy a boltot és azért, hogy legyen miből odaadni a fizetésedet.

MB képe

Sajnos úgy érzem,hogy egy újabb átveréssel állok szemben

lali képe

üdv. mindenkinek !
ez az egész egy meddő vitatkozás sok hű hó a semmiért !!
mond valaki most már valami okosat is valami tényt vagy
ez lenne az a csodás meggazdagodási ötlet !!??

Vasvári Robi képe

Aki szerint csalással nem lehet pénzt szerezni, nem ebben a világban él. Péter, csak nézd meg a videódat a pénz természetéről, mi van benne? Nézd meg a vezető politikusainkat, vagy J.P. Morgan szerinted nem volt csaló? Miről beszélünk?

Zildiki képe

Most töltöttem ki a tesztet.
Várom a választ, elvárásaim nincsenek.
Ami nem érdekel: MLM, ügynöki munka, vásárlói közösségek,konkrétumok nélküli pénzkérés valamire.
Sajnos a honlapból semmi nem derül ki, csak jól megírt mondatok.
Nagyon hiányolom, hogy annyi infó sincs, hogy éticsigákkal, naprendszerekkel, vagy vízhólyagokkal kell-e foglalkozni.

Dobó László képe

T. Péter!
A 11-12. Havi leckéket nem tudom megnyitni.
Még senkinek nem tetted fel, vagy az én címem maradt ki a szórásból, vagy valami gond van a gépemmel és nézessem meg?
Köszönöm a válaszodat. Tisztelettel: Laci-bá

Müller Péter képe

Ezt a két hónapot teljesen újra készítem, ezért még egy kis türelmedet kérem.

De ahogy fenn lesz, látszani fog azonnal, ahogy a többi lecke.

Kiss László képe

Szia!

Talán úgy tünik, hogy nem segiteni akarok, de a helyzet az , hogy igen!
Nekem éretségim sincs és mégis havi 500-ezer és 1 millió között keresek, de ez a szabad élethez nem elég.
Mindenképp azt javaslom, hogy ha ezt az iskolát elvégezted, hagyd abba a tanulás, mert Te már most többet tudsz mint kell.
A Bagolyvár könyvkiadó segit abban, hogy otthoni körülmények közt képezd magad személyiség fejlesztő könyvekkel.

Havi két három ilyen könyv és másképp látsz és csinálsz mindent.
Én egy hálózati értékesitő cég segitségével leltem rá a kincsre és azóta is nagy hasznát veszem.Szándékosan nem nevezem meg mert nem célom, hogy oda rángassalak.

Jó munkát és sok sikert.

Üdv Laci

Varga Gergő képe

Ez aztán az értelmes hozzászólás!

Halász Károly képe

Töltsd ki a tesztet és jelentkezz jó kezeken jó fejekben ez a tanfolyam befektetés.

Károly