Gyakran ismételt kérdések

 1. Mi pontosan az 1ev.hu?
 2. Hol van a csapda ebben?
 3. Mi a garancia, hogy nem csaptok be és biztonságos az oldal?
 4. Miért szükségesek a személyes adataim a tagsághoz?
 5. Mit fogunk tanulni?
 6. Miért éri ez meg neked?
 7. Milyen munkát kell végezni?
 8. Ez MLM vagy ilyesmi?
 9. Mik az elérhetőségek?
 10. Ingyenes a program?
 11. Hol van a videó az utazásodról?
 12. Hogyan kapom meg az anyagokat?
 13. Mi a helyzet a garanciával?

Mi pontosan az 1ev.hu?

Az 1ev.hu egy olyan program, amiben segítek elérni neked az anyagi függetlenséget. Havonta fogsz különböző oktató anyagokat és gyakorlatokat kapni, amiket ha megtanulsz és megcsinálsz pontosan, mindent tudni fogsz ami ahhoz kell, hogy elérd az anyagi függetlenséget.

Hol van a csapda ebben?

Érthető hogy csapdát keresel, mert nagyon sok embert csapnak be az interneten. Sajnos ez majdnem hogy divat számba megy, mert néhány szánalmas ember azt hiszi, hogy így könnyű pénzt keresni. A valóság azonban az, hogy ezzel a módszerrel pontosan az igazi nagy jövedelemtől vágják el magukat.

Az interneten és az üzlet világában is, nagyon nehéz megnyerni valakinek a bizalmát, és éppen ezért nagyon költséges is. Ha viszont van valaki, aki megbízik benned és üzletel veled, újra fog ha jó üzlet volt és megéri neki.

Tehát nem érdemes csalnom, vagy becsapnom téged, hiszen együtt sokkal nagyobb üzleteket fogunk csinálni. Ha valami csapda lenne a dologban, soha nem merném pénzügyileg is garantálni az eredményeket.

Mi a garancia, hogy nem csaptok be és biztonságos az oldal?

Fontos, hogy biztonságban legyél ha az oldalunkon vagy. Ezért külföldi szakértőket is bevontunk, hogy vizsgálják meg az oldalunkat.

A McAfee az egyik legnagyobb nevű és legmegbízhatóbb cég az internet biztonság területén. Nagyon szigorú szabályok szerint értékelik az oldalakat. Nem csak azt vizsgálják meg, hogy biztonságos-e az oldal a felhasználók számára (pl. vírusoktól), hanem minden egyebet is komolyan veszenek, ami kényemelmetlenséget okoz egy felhasználó számára, például a spamet vagy a felugró ablakokat.

Az oldalunk átesett ezeken a szigorú vizsgálatokon és a McAfee úgy találta, hogy az oldalunk 100%-osan bizonságos, és zöld jelzést kaptunk. A logóra kattintva megnézheted a taunsítványunkat a McAfee hivatalos weboldalán.

Ahogy azt te is látod, ez a független nemzetközi szervezet igazolja, hogy biztonságban vagy az oldalunkon, nincs trükk vagy csalás, hanem egyszerűen azt kapod, amit megígérünk.

Miért szükségesek a személyes adataim a tagsághoz?

Az oldalon ezek szerint azonosítunk, és ide küldjük a számlát a csekket és az értesítéseket. Semmi másra nem használjuk és senki másnak nem adjuk ki.

Mit fogunk tanulni?

Az 1ev.hu folyamán rengeteg dolgot tanulunk meg. Az első hónapban az alapokkal fogunk foglalkozni. Ez fog segíteni abban, hogy elkerüljük a későbbi akadályokat és a pénzügyi bukást.

A második hónapban megcsináljuk az első befektetésünket úgy, hogy az biztosan működjön. Ezt a harmadik hónapban már életre is keltjük. És az egy év alatt folyamatosan finomítjuk, és újabb befektetésekbe kezdünk, úgy hogy az év végére el fogod tudni érni az anyagi függetlenséget.

Miért éri ez meg neked?

Első sorban azért csináltam a programot, hogy segítsek Neked. De te is tisztában vagy azzal, hogy ebben a világban szükség van pénzre. Fenn kell tartanom a weboldalt, adót kell fizetnem és sok-sok más költség is van, amire így először nem is gondolnál. A tagsági díjat az oldal fenntartására fordítom, és arra, hogy a legjobbat tudjam neked nyújtani.

Tudnod kell, ha nem lennék ennyire profi, ekkora összegből, amit egy havi tagságra kérek tőled, soha nem tudnám fenntartani az oldalt. De megtaláltam a módját, hogy ne veszítsek rajta, és az árat se kelljen emelnem, és te emiatt semmi hátrányt ne szenvedj. Nem volt könnyű, de megoldottam és mostantól az oldal a tiéd és bátran használhatod.

Milyen munkát kell végezni?

Az egyszerű válasz erre az, hogy semmilyet. Ez nem munka lehetőség, hanem egy oktató anyag.

Valójában ha elkezdesz haladni a tananyagokon, kell majd valamennyit dolgoznod azért hogy elérd az anyagi függetlenséget, de te választod ki, hogy mit akarsz csinálni és hogyan. Tehát nem kell semmit venned, eladnod, beszállni valamibe vagy ilyesmi.

Ez MLM vagy ilyesmi?

Nem. Ez egyszerűen egy oktatási rendszer. Az anyagi függetlenséget sokféle módon el lehet érni, akár MLM-mel is. Azonban az 1ev.hu nem MLM rendszer. Ha MLM-mel szeretnél foglalkozni, meg tudom mutatni, hogyan tudsz vele függetlenné válni, de az 1ev.hu önmagában nem az.

Mik az elérhetőségek?

Ezeket a kapcsolat oldalon találod meg.

Ingyenes a program?

Az 1ev.hu oldalon található anyagok kivétel nélkül ingyenesek. Ingyenes az is, hogy személyesen kiértékelem a tesztedet. Ez az én ajándékom Neked.

A Tagoknak szóló rész azonban nem. A tagjaink azok, akik fenntartják az oldalt, és ezért ők sokkal-sokkal több segítséget kapnak tőlem, és messze összetettebb anyagokat.

Tagokat meghívás alapján veszünk fel. Meghívót csak azok kaphatnak, akik a tesztet kitöltötték. Ha meghívtunk a tagok közé eldöntheted, hogy szeretnél-e részt venni benne vagy sem.

Hol van a videó az utazásodról?

Az egyik videót itt találod amit a Vonzerő Titka Blog-ba küldtem el:

Hogyan kapom meg az anyagokat?

Az ingyenes anyagokat a blogban találod.

A tagoknak szólókat minden esetben a tagoknak szóló részre töltöm fel, tehát minden anyagot, előadást, stb-t megkapsz hang, videó és egyéb formátumban.

Ez azért jó, mert mindegy hogy a világ melyik táján vagy, hozzáférsz az anyagokhoz.

Mi a helyzet a garanciával?

Ahogy azt elmondtam, az oldalon 110%-os garanciát vállalok arra, ha nem vagy elégedett az első hónap után visszakapod a pénzed.

Ha egy éves tagságot szeretnél, a bizalmadért 200%-os garanciát vállalok, aminek az egyetlen feltétele az, hogy végigcsináld az egy évet és megcsináld az oldalon amit kértem tőled, hogy elérd az anyagi függetlenséget.

Úgy érvényesítheted a garanciádat, hogy küldesz nekem egy e-mailt. Utána vissza fogom utalni a pénzedet, plusz azt az összeget amit megígértem.