Üdvözöllek...

Ma megnyitottam nyilvánosan is az 1ev.hu programot.

Sok sikert hozzá!

Üdv,
Péter

Láthatóság: 
Értékelés: 
Átlag: 4.4 (5 szavazat)

Hozzászólások

Kinga képe

Eléggé rejtélyes továbbra is a dolog... Legalább annyit elárulhatnál, hogy mégis mivel foglalkozol? Mert így eléggé etetésnek tűnik, ahogy a gazdagságról filozofálsz...

greyhair képe

én sem szeretem az ilyen rejtélyes indítást, korábban már volt ilyen, rástartoltam és aztán kiderült, hogy átejtés, bepalizás, jobb esetben vnilyen MLM renszer, ami már a könyököm jön ki...
mellesleg - aki a "mellett" szót ismételten "mellet"-nek írja... az nálam nem nagyon nyerő... lehet, hogy túl kukacos vagyok, de én már csak ilyen vagyok

péter képe

3 évig dolgoztam a saját vállalkozásomban de rá kellett jönnöm, hogy a társamat már nem tudom elviselni. Szerintem az életben amit el akarsz érni mindig egyedül tedd.

kis Anna képe

Szia Péter!
Háát nagyon -nagyon kiváncsi vagyok! A z igazság az,hogy engem nagyon érdekelnek az ilyesmi oldalak. Gondolom már hallottál a 4 órás munkahétről. Egyszerűen imádom, csak a megvalósítás hibádzik nálam egy kicsit. Én mindig is ilyen életről álmodoztam és tudom meg is fogom csinálni. Talán te vagy a kulcs?
További szép napot!
Anna

Müller Péter képe

Kinga, greyhair: Én a befektetéseimből, a jogdíjaimból, és a vállalkozásaimból élek. Nincs átejtés, bepalizás, és nem MLM. Nem kérlek, hogy vegyél rész bármiben is. Mindig őszinte vagyok, és amihez nincs kedved, abban nem kell rész venned. Te döntöd el hogy megfogadod-e amit tanácsolok. A te életed a te felelősséged.
Egy dolgot tudok neked megmutatni: hogyan tudod elérni az anyagi függetlenséget. Ezt sokféle módon el lehet érni. Csak rajtad múlik melyik utat választod.

kis Anna: Ismerem. Sokat tanulhatsz a könyvből a hatékonyságról és az automatizálásról. Lehet, hogy együtt meg fogjuk csinálni? :)

Andrea képe

Kedves Péter!

Én biztos vagyok abban, hogy amit kínálsz az jó. Nem szoktam blogokba
írni, de most valami belső késztetést éreztem. A tesztem eredménye
tényleg az aktuális képességeimet mutatta az adott témakörökben. De hajlandó vagyok a fejlődésre.

Köszönöm! Andrea

D.Eleonor képe

Kedves Péter !

Én azt gondolom, hogy az emberiség technikailag egyre magasabb szinten van, de lelkiösszességében kissé leamortizálódott az időkfolyamán.
Szükség van az ilyen szemléletű emerekre, mint amilyen Te vagy, hogy a Tőled megtanult dolgokat, ki-ki átültetve a saját rendszerére, működtesse és hasonló jó dolgokat tudjon odarakni, teremteni a bolygóra a maga és mások javára.
Sokat lendítene a bolygó és az emberek összállapotán.
Szükséges a tudás megosztás és segítés, még akkor is, ha oly sok a kétkedő. Hiszen Szepes Mária is megmondta: "Ebben az évezredben
az ember megismeri a képességeit és azok használatát." Vannak akik elől mennek, és vannak követőik. Nézzük csak "kis" hazánkat, milyen nagyszerű lehetőség a megszerzett, működő tudással hozzájárulni a lakosság gazdagságához (itt ben csak a pénzügyi gazdagságra gondolok, hanem amit a szó teljes értékében jelent).

Köszönöm a lehetőséget, hogy résztvehetek benne.

Üdvözlettel és Tisztelettel: D.Eleonor

D.Eleonor képe

jav.: ( itt nem csak a pénzügyi ...... stb------------többik lásd fent

Dezső képe

Szia Péter!
Teljesen véletlenül találtam rá a weblapodra. Na nézzük meg felkiáltással töltöttem ki a tesztet és szkeptikusan vártam az értékeléseket.
És meglepődtem. Először azon, hogy jönni kezdtek az értékelések. Másodszor pedig azok tartalmán. Ugyanis a megállapítások nagyon illenek rám. És most már nagy kíváncsisággal, izgalommal fogom megnézni az első lépéseket tartalmazó leveledet, mert írtál--ezt már megnéztem.
Köszönöm hogy betartod az ígéreteidet és köszönöm, hogy részese lehetek a kezdeményezésednek:
Dezsö

Monoki  Béla képe

Üdv Péter : Azt irod hogy meg nyitottad az oldalt , nos semmi változást nem tapasztalok . Jó lenne tudni hogy miröl van szó . Béla

kis Anna képe

Hello Péter!
Az értékeléseid nagyon jók!
Igaz ami igaz, sokat kell még tanulnom. Automatizált élet láblógatva egy tengerparton? Hmm , megcsináljuk! :)

Sanyi képe

Igazából privát üzenetet szerettem volna írni Müller úrnak, de ez az oldal nem biztosít rá lehetőséget, a szabóság címére meg nem akarok írni, mert ki tudja ki olvassa el. Gondoltam itt publikusan nem lövöm le a poént, de az e-mail címem az adminisztrátor számára bizonyára látható, és szeretném ha megkeresne egy kis technikai jellegű elbeszélgetés céljából. :)

Müller Péter képe

Feltettem a kapcsolat menübe az e-mail címem.

hrdjdrmdr képe

Mi ez és ebből hogy lesz pénzem? Nehogy ittis a google ads legyen..

kis Anna képe

Hát én is kíváncsi vagyok!
A teszt érdekes volt, az értékelések is. Bárelég fura hogy mit ne mondjak én nem tudhatom akkor hogyan is jött ki ? Tényleg valós adatok vagy csak hasra ütés? Egyszerű marketingfogás? idézet:" A grafikon nem csak egy egyszerű teszt. Ez egy mérőeszköz amivel a haladásodat mérni tudjuk majd. Időnként meg kell majd válaszolnod újra, hogy lássam hogy mennyit haladtál. Ezért nem árulom el most sem, hogy melyik kérdés mire való, és hogyan jött ki az eredmény.
Itt nem csak arról van szó, hogy megérts valamit, hanem hogy alkalmazni is tudd. És ez az oka annak, hogy a végén feltett kérdéseket nem válaszoltam meg. Ha ezt tenném nem végeznék jó munkát és becsapnálak."
Az klassz hogy te teljesen kiértékeltél, bár ki tudja hogy? DE:
Ki vagy te? Miért bizzak benned? 10 évet dolgoztál hogy meglegyen a módszered.Ki vagy te? Mit értél el vele? Tim Ferris legalább vállalja az arcát, videoblogon követheted éppen hol jár a világban , miket főz és tudhatod melyik vitaminkészítmény értékesítésének automatizálásával érte el az anyagi függetlenséget. De ki vagy te? Miért bízzak benned? Miért fektessem a nehezen megkeresett forintjaimat a tanfolyamodra, amiről még ki sem derült mi? Pénzügyi tanácsadói? Befektetési tanácsadói? Önismereti? Milyen területet érint? A tanfolyamod végeztével hogy lesz nekem ebből pénzem? MLm?
Nem akarlak bántani. De meg kell értened szerintem túl titokzatos ez az egész. Nem tudhatjuk ki vagy, nem tudhatjuk mi alapján értékelsz minket, jelentkezz, de nem tudhatod mire?
Persze pénz visszafizetési garancia. A mai világban? Min. 5 év pereskedés...Ha tényleg hiszel abban amit csinálsz, s nem csak megélhetési átverés amivel sokszor találkozik az ember, úgy is tudod mi a teendő,hogy bizalmat építs, ha nem ez a cél, úgy megint feleslegesen olvasgattam az e-mailjeim között. :)
Üdv : Anna

Müller Péter képe

kis Anna,

Megértem az aggodalmaidat. Nagyon sok területet veszünk végig a tagokkal, és meg fogom őket kérni hogy írjanak be a blogba, hogy ők mit kaptak tőlem.

Emellett a "rólunk"-ba fogok feltenni ma vagy holnap több információt és csinálok egy gyakran ismételt kérdéseket is, amiben minden választ megkaphatsz.

A blogba folyamatosan teszek fel ingyenes infókat, ha nem szeretnél a tagok közé tartozni, használd azokat. Ha bízol bennem várlak bent, de nem akarom erőltetni, hogy a tagjaink között legyél. Senkinek sem erőltetem, de néhányan még is úgy viselkednek mintha kötelező lenne.

Szóval, a leggyakrabban feltett kérdéseket itt megválaszolom, utána meg eldöntheti bárki, hogy velem tart vagy sem.

Rendben van ez így?

Zsolt képe

Szia Péter!

kitöltöttem a kérdéseket!hát nem is tudom,már egészen bizonytalan vagyok mindenben!keresem az állást de nem sok minden akar összejönni!!teljesen rossz ez a pénzbeli bizonytalanság.és sajnos ez kihat az ember életére igen erősen!jó lenne ezen változtatni!

üdv.:Zsolti

Preksen Józsefné képe

Kedves Péter!

Nagy figyelemmel olvastam a hozzászólásokat és nekem is az a véleményem, amit többek már előttem közzétettek.

Igazán nemeslelkűségre vall, ha a mai egymástól elidegenedett, önző világban valaki önzetlenül segíteni szándékozik másokon.

Én Bibliát olvasó vagyok, ami sok értékes, bölcs dologra megtanítja az embert, többek között az önzetlen szeretetre, hosszú-tűrésre, kitartásra, mások tiszteletére, megbecsülésére.

Mivel nagymamakorú, rokkant nyugdíjas vagyok, nem kis élettapasztalattal a hátam mögött, sokszor megpróbáltam már némi keresetkiegészítést keresni, de sajnos sikertelenül. Aktív koromban elég sok marketinget, előadást meghallgattam, sok sikerkönyvet elolvastam, sok mindent kipróbáltam, mégsem jutottam messzire.

Megköszönném nagyon szépen, ha lehetőségem lenne beletekinteni, kipróbálni abba a korszakalkotó, itthonról, internethasználattal végezhető keresetkiegészítést, amit én is el tudnék sajátítani, hiszen koromnál fogva még azért vannak talán használható, jó ötleteim. Számomra viszont többek között a legfontosabbak: a becsületesség, az őszinteség, a megbízhatóság és a törvények előírásának a betartása.

Amennyiben úgy érzi, hogy méltat a válaszadásra, úgy tisztelettel megköszönöm.
Pné/Zsóka

kis Anna képe

Kedves Péter!

Egy szóval sem írtam , hogy erőlteted ,vagy kötelező. Úgy látszik a lényeg nem esett le: mi a tanfolyam?
Válaszodban is csak ennyit írsz: "nagyon sok területet érint." De mi?
E-mailes tanfolyam, skype tanácsadás, e-book? Mi a tematika? Tanácsadás vagy gyakorlati útmutató? Hogy kell elképzelni?
Ez olyan mintha egy épületre csak annyi van kiírva múzeum, kérdésedre megmondják hogy mennyi a belépőjegy, de azt nem , hogy kortárs szobor kiállítást nézel vagy egy kiállítást a szénkitermelésről.

pné Zsóka: önzetlen? -fizetős tanfolyam

Amivel persze semmi gond, ha megéri. De hogy dönts ha nem is tudod mire jelentkezel?

Dudik János képe

Kedves Müller Péter
Volt szerencsém ezoterikus témályu előadásokat halgatni.
Később tanultam is.
Anyagiak terén van egy fontos szabály : anyagi szinten nincs kielégülés. Segítség az amit adnak akkor amikor kérik.Felkeltett érdeklődés kielégületlenül hagyni akaratot indukál mellyek tompítják az óvatosságot és a kiszolgáltatottság irányába vezet.
Hit és bizalom mindenkinek csak saját magában lehet mert csak az történik velünk amire szükségünk van.
Engem leg inkább az érdekel , hogy nekem miért van erre szükségem, hogy Önnel pont a pénz ügyekről beszélgessek ?
Üdvözlettel : Dudik János

Szentgyörgyiné Zita képe

Kedves Péter!
Kiváncsian várom, hogy mit és hogyan?
Zita

Kriszta képe

Nem vegetálni szeretnék, hanem élni akarok, mint régen. Én már tapasztaltam, milyen az igazi élet. Ehhez várok sürgős és hathatós segítséget!!! Szia, Péter!

Mónika képe

Szia Péter!
Igen, kívánok még sok hasonló ötletet, embert mint Te ennek az országnak. A sok pozitív gondolkodó között én is ott szeretnék lenni. Változtasuk meg mi a világot!!!!!
üdv: Mónika

Müller Péter képe

Köszi. :)

Tamás képe

Szia Péter!
Mindössze a szavadat kértem, hogy ez nem olyan, amit az APEH piramisjátéknak minősít, és a jövedelem sem adókerülő. Nem adtad a szavadat. Miért? Megijedtél?
Üdvözlettel, Tamás

Müller Péter képe

Ugyan már...

Gondolkozz egy kicsit. Ha ilyesmi lenne feltenném a cégadatokat szerinted a kapcsolatok menübe? :)

Tamás képe

Szia, Péter!
Szeretek gondolkodni. Mondhatnám ez az életem. Tehát mondom akkor bővebben: Egy cég neve és címe alatt nagyon sok piramisjáték bukott le, és sok millió folyt el. Hiszen ha nincs vagyon, behajthatatlan a cégen. Bt. esetén, a képviselő beltag hiába felel a teljes vagyonával, ha nincs neki.
Az sem vigasz a befektetőnek, ha a beltag ülni fog, mert a befektetés oda.
Szeretnék tanulni hasznosat, mert igazad van, ez a kulcs.
Továbbra is csak a szavadat kérem, hogy minden ami engem terhel majd, az sem fog a hatályos számviteli törvénybe ütközni.
Remélem nem bántalak meg ezzel.
Üdvözöllek, Tamás

Tamás képe

Szia Péter!
Nem iratkoztam le!
Ennek dacára, köszönöm, hogy visszaírattál.
Remélem ez lesz az utolsó félreértés közöttünk!
Üdvözöllek, Tamás

Tamás képe

You have been successfully unsubscribed.

Tamás képe

You have been successfully unsubscribed.

Ez nem korrekt!

Tamás képe

Kedves Liz!
Aranyos vagy, Te kis pszichológus! Nem félek az életben semmitől. Csak, hogy tisztázzuk.
Természetesen az egyetlen dolog ami izgat, mint mindenkit, a család tagjainak egészsége.Attól bizony tartok, nehogy baj legyen.
Egyszerűen szeretek tiszta vizet önteni a pohárba. Most én már értek mindent, ami homályos volt, kitisztult.
Remélem igazad lesz abban, hogy már nem várt módon fognak szép dolgok beteljesülni. Az ÉLET, nem tesz semmit, mi tehetünk magunkért, másokért.
Én soha nem várok senkitől semmit. Különösen az ÉLETTŐL.
Én elvárok dolgokat.
Ha például valaki ígér valamit önzetlenül, akkor azt teljesítse.
Amit írok, nem magamért írom én sem.
Remélem az esetemből, legalább egy ember tanult, legalább neki segítettem, és nem lesz ilyen ostoba.
Te sokat segítettél nekem, köszönöm. Rám mindig számíthatsz.
Péterrel tisztáztuk ami nem volt egyértelmű.
Most már rajta a sor.
Többet nem írok ebbe a blogba, ha megszakad a kapcsolat.
Boldog újévet, Tamás

Kissné Anikó képe

Szia Péter! A gépről az összes adat elveszett, kérlek küld el az utolsó levelet a regisztrációval. Köszi Anikó

Tibi képe

Üdv mindenkinek!
Én is megcsináltam a tesztet, meg is kaptam az értékeléseket, plusz azt , hogy mennyiért szerezhetem meg a TUDÁST!
Most már a legtöbb hozzászólást el is olvastam, de még mindíg nincs senki akitől azt hallanánk, hogy igen bent van, és, hogy ez tényleg mennyire tuti dolog!
Mindenki ennyire bizalmatlan, vagy a bentlévők, már aláírták a titoktartási fogadalmat?
Péter azt írta, hogy a benfenteseket megkéri, hogy írjanak a blogba, mennyire elégedettek, de úgy látszik mindegyikük már a pénzt számolja!

Kissné Anikó képe

csoszke1@tvnetwork.hu cimre legyetek szivesek csak annyit megirni érdemes-e várnom a választ vagy a regisztrácios levelet vagy bármit ami arra utalna hogy ez tényleg egy nagyon nagy üzletavagy népszédités jogi értelemben tévedésben tartás .elöre is köszi kiss lajos

Julia képe

Tibi! Én már tag vagyok, igaz rovid ideje. A tananyagok nagyon jók. És sokat tanulhatsz a tagok bejegyzéseiből is.
Én ugy vágtam bele, hogy ha mégsem sikerül az anyagi függetlenséget elérnem 1 év alatt, akkor is biztosan sokat tanulhatok. Titoktartási fogadalom nincs csak jelszó :-)

david képe

szia mit csináljak hogy legyen pénzem?

Thomas képe

Engem érdekel a dolog, bár egyenlőre inkább a kiváncsiság, mint a racionalizmus hajt.

AC Milan képe

Sziasztok!
El sem olvastam, a dolgokat...Hány és hány ilyen oldalt találtam már:D 1iken regisztráltam, és a végén már az volt a lényege, hogy utaljak pénzt ide és oda...Haggyuk már... Pénzt csak pénzböl lehet csinálni.Ennyi! Ne legyetek ostobák.Kamu az egész!

norbi képe

sziasztok.milan,most ha nem mondják hogy utalj ide meg oda pénzt,ha megpróbálja az ember nem veszt vele semmit:) amúgyis arról volt szó ugye,sok oldalon ez játszik csak közre jómagam és biztos sokan nemis dölnek be ezeknek mert ugye ki az a hülye aki küld csakúgy ismeretlen oldalaknak pénzt.itt ha megfigyeled nemis láttam hogy esett volna róla szó,1próbát meg megér habár csak tegnap találtam az oldalt.de majd kiderül

zsuzsa képe

Nem találtam a honlapon a "technikát", csak a körítést. Talán én kerestem rossz helyen, de sztem érdemes lenne a címoldalon elhelyezni konkrétan miről is van szó, nem pedig a rizsát, mert ebbe a legtöbb ember belefárad, mire végigolvassa.

Erika képe

Szia Péter és mindenki! Igen kiváncsi vagyok erre az anyagi függetlenségre,megéltem 50 évet gürcöltem világéletembe a családért,és mindezt kudarcként élem meg,pedig ahol tudtam erőn felül segitettem másokon is,szerintem már nem veszithetek többett,ugy érzem még megpróbálom ezt az egy évet.Üdv :Erika

norbi képe

erika,naugye,aki nem kockáztat az nemis nyer:) 1próbát megér énis azt mondom

Anikó  zserint képe

Én aszt hiszem elöb ugy latom evela pénz dolgaval hogy elöb hogy kaphas pénszt elöb teni kél valamit nem kapni hanem kémenyen meg dolgozni erte bocs hogy eszt irom de az én szemszögömböl csak eszt tudom mondani ha van lacatja a munkannak akor beszelhetünk a pénzröl.Nekem ez a velemenyem léhet aszt monyatok hogy mit akarok hat semi csak meg dolgozni a munkamert.

Bazin Flóriánné képe

No komment. Se jó, se rosz. Van akinek be jön, van akinek nem.
Nem tartom magam okosnak sem, de ügyesnek sem.

Klára képe

Üdvözlök mindenkit!
Először is azért írok itt,mert én már csinálom a programot ,és túl vagyok az első hónapon.Szeretném megkérdezni azokat,akik már az elején a módszert keresik,mit gondol,hogy vezetne el egy repülőgépet mikor még járni sem tud?Vagyis alapok nélkül összedől a felépítmény.A dolgok akkor működnek jól,ha van mire felépíteni őket.Tehát ennek is az a lényege,hogy lépésről lépésre ,fokozatosan tanuljuk meg a pénzügyi gazdálkodást.Kettő:nem gondolom,hogy bárkinek ingyen kellene dolgozni,mert ez nem a jótékonykodás oldala.Ha nincs meg a csere,rosszul sül el a dolog.Többek között ezért siklanak ki azok az emberek akik pl.nagy összegű nyereményekre tesznek szert,vagy nagy örökség szakad a nyakukba és semmilyen pü.képzettségük nincs csak költik a pénz vagy inkább szórják,mert azt hiszik örökké tart,pedig nem.Lsd BB Évi.A pénz arra való,hogy vele dolgokat megvehessünk,adott esetben jótékonykodjunk,magasabb életszínvonalat alakíthassunk ki,de arra is jó,hogy ha van elég pénzünk végre azt és úgy csinálhassuk(uram bocsá' dolgozzunk)amit igazán szeretnénk.Az ember alapvető tevékenysége a munka.A pü.függetlenség pedig egy magasabb szintű munkát eredményez,mert nem muszájból hanem kedvből végezzük.Mielőtt bárki felhorkanna erre,gondoljon pl.egy fiatalos nyugdíjasra aki egész életében szorgalmasan dolgozott,utána pedig tétlenségre lett kárhoztatva.Persze ez is ragozható,de általában rohamos egészségi és mentális leépülés az eredménye.A másik:eben a programban nem kötelező részt venni!A vélemény is le lehet írni de teljesen fölösleges a fórum oldalait a folytonos kritizálásra használni!Nem tetszik?Akkor ne olvasd!Megmondom őszintén én sem szívesen dolgoznék olyan emberrel,aki bármit csinálok,csak kritizál.Még egy kérés:kedves hozzászólók!Ebben a programban van helyesírás ellenőrző!!! De ha nem használod legalább olvasd végig amit írtál mielőtt közzéteszed!
Köszönettel:Klára

Tóth Rozália képe

Teljesen egyetértek Klára hozzászólásának minden sorával

Gyula képe

Ez az egész hozzászólás még az élet apróbb dolgaira is igaz,pénz nélkül is,emberi kapcsolatokat tekintve,én ezért értek teljesen egyet Klárával.

Pázmándi-Fodor Judit képe

Türelmetlen vagyok... ! :(

Csábrákiné Takács Mária képe

Kétszer megcsináltam a tesztet. Nem tudtam elküldeni. Azt írta hiba a küldésben van. Üdv Marika

Árpád képe

Nagyon kíváncsi vagyok. Nyugdíjas lévén nem duskálok az anyagiakban, sőt. Remélem ez a program beváltja a hozzáfűzött reményeim!

Jean Pierre Défunts képe

Pfff.
Egyik kolegám nyitva hagyta ezt az oldalt, és érdekesnek találtam. Az elején olvastam valahol, hogy minden választ megtalálok, a hozzászólásokban, vagy valahol az oldalon.
Az elején olyan lelkes voltam, hogy ihaj. De 3órája böngészem az oldalt, mindent elolvastam ami számít, és belefáradtam.
A lényeg az, hogy ugyanazt akarja eladni nekünk ötletként Péter, mint amit Ő is csinál ezzel az oldallal.
Uncsizik, meg stb. persze. Mert ilyen oldalakból él.
Ez nem uncsizás, meg játék, hanem a pénzforrása.
A lényeg, hogy hasonló ilyen oldalakat kell létrehozni, ami küldözgeti a hírleveleket, tananyagokat, meg minden hasonlót, ami a végtelenségig húzza a megoldást, hogy "értékesnek" tűnjön. Ami igazából értékes is, de sok rizsát kell mellé tolni, hogy eladható legyen.
Igaz, az út is fontos. Persze. De ez a lényeg.
Keress olyan témát, amit el lehet adni, regizz egy domaint, szórd szét az infót, optimalizálj, forgass vissza az oldalba pénzt, reklámozd stb. Aztán szinte automatikusan gurul a gépezet tovább.
De ettől függetlenül, tolni kell azért azt a szekeret.
Kell. Tehát nem leszel anyagilag független, hanem kereshetsz piszok jól, de ennek a feladatnak a fogja leszel. Nem kapcsolhatod le az oldalt, mert ez lesz a lélegeztető géped. Persze több oldalt is kell csinálni.
Nem tudom, hogy érdemes-e elküldeni azt a tesztet...
Nekem így hirtelen ennyi jött le.
Mit szóltok ti?

Szabó Péter képe

Kétszer töltöttem ki a tesztet de hiba üzenet miatt nem küldte el.

Anita képe

Szia "Jean Pierre"!

Én nem igazán értem hogy te miről beszélsz a hozzászólásodban, de az 1év programnak nem sok köze van hozzá. Ez egy oktató oldal, tananyaggal, gyakorlatokkal, tervekkel és a terv kivitelezésével. 3.hónapban tartok, és nem bántam meg...
Az meg hogy van ajánlói rendszer, egy megoldás arra hogy több ember találkozzon a rendszerrel, de nem ez a gazdagodás feltétele, és nem ez a lényege. Aki nem akar nem is foglalkozik az oldal ajánlásával.
üdv.Anita

Jean Pierre Défunts képe

Szia Anita!

Kollégám többször nyitva felejti az oldalt, így látom eléggé érdekli a dolog.
Régóta ismerem, és nem egy elveszett ember lehet hogy engem is érdekel a dolog?
Nem tudom, hogy mit nem lehetett érteni a hozzászólásban, én csak megpróbáltam megfejteni, hogy mit is kap az idelátogató.
Hogy talán ne legyen olyan titokzatos a dolog. 

Az, hogy ajánlói rendszerről beszélsz, nem igazán tudom, hogy mit jelent!
De hogy az a gazdagodás lényege, vagy feltétele, végképp nem értem. (mindegy)
Azért köszönöm, hogy foglalkoztál, a hozzászólásommal.

Viszont érdekel, hogy mennyire tartod értékesnek, amit Pétertől kapsz, és azt is szeretném tudni, hogy tényleg látod-e már, hogy mit érhetsz el, 8hónap múlva?

Üdv: Pierre

Anita képe

Szia!

Ajánlói rendszer alatt azt értettem hogy lehet az oldalt ajánlani másoknak. De nem az a pénzkeresés módja hogy ezt ajánlani kell.
Én rendkívül értékesnek tartom ezt az egész programot, és biztos vagyok benne hogyha valaki megcsinálja a feladatokat amiket Péter kér, akkor bőséges pénzáldásban lesz része. És az egész személyre szabott, tehát mindenki a saját területén, érdeklődési terén, tudás szintjén remekelhet.

Miért nem kéred meg a kollegádat hogy mutassa meg ha ő már bent van?
üdv.Anita

Jean Pierre Défunts képe

Szia Anita!

Már kérdeztem, de nem nagyon mondott semmit. Gondolom vagy nem akarja egyelőre elmondani, vagy még nem tud semmit.
Mindegy majd csak lesz valami!

Köszi a választ! :)

Tóth Mária (Maya) képe

Szia Péter!

Tetszik, amit csinálsz. Ha beszállok az 1 éves programodba nem gond?
Én is pénzügyi admin területen ügyködök. És franchise-t is kidolgoztam
egy réspiaci szolgáltatáshoz, de valahogy még nem sikerült olyan üzlettársakra szert tennem, akik lelkesen dolgoznának velem.

Bocsi, van lelkes társam, de bevétel az nincs még közös munkánkból.

üdvMy

Leon Silver képe

Kedves Klára (2009. október 24. szombat 11:07-kor)!

Amiket ír, önmagukban teljesen igazak. De itt most teljesen lényegtelenek. Szélsőséges példákkal dobálózik. Aki repülőgépet tanul vezetni (az Ön példájánál maradva), az legalább tudja, hogy mit kell megtanulnia. Ön arról beszél, hogy először alapok kellenek. Önmagában igaz. Alapok, de mihez, könyörgöm?! Ez az egész programleírás az úriembertől egy nagy adag ködösítés. Magának fogalma sincs, hány ilyen emberrel beszéltem már, személyesen.

Ezeket a sorokat olvassa el a végén is, újra:
HA EZEK AZ EMBEREK (KÖZTÜK MÜLLER PÉTER) TÉNYLEG MEGGAZDAGODTAK, AKKOR MÉGIS MIÉRT TÖLTIK AZ IDEJÜKET AZZAL, HOGY NEKTEK ELMONDJÁK? PUSZTA JÓSZÁNDÉK? UGYAN MÁR! HA A PIRAMISUK ALJÁN MINDEN ÚJ EMBERHEZ AKÁR CSAK EGY ÚJ EMBER CSATLAKOZIK, AZ AKÁR TÖBB EZER EMBERT IS JELENTHET, EZZEL EGYÜTT TÖBB EZER EMBERNYI BEVÉTELLEL, JUTALÉKKAL ÉS TÖBB EZERNYI SOHA BE NEM TELJESÜLŐ ÁLOMMAL. MINDEZZEL AZ Ő ÁLMUK VALÓSUL MEG, ÉS NEM A TIÉTEK!

Egyszerű a képlet:
- jön egy ember, aki azt állítja, hogy tudja a megoldást minden anyagi gondjára, és ezt ingyen el is mondja,
- a legtöbben azt mondják, hogy \"ez az üzlet más mint a többi\", némelyek pedig már odáig elmentek, hogy állítják, hogy \"ez nem MLM\" (de a végén kiderül, hogy az).

Igen, ez a \"program\" egy a milliónyi MLM üzlet közül, és a végén itt is oda lyukadunk ki, hogy hálózatépítés címén szervezzük be az ismerőseinket, hogy az ő eladásaik után is jutalékot kapjunk.

Az \"üzlet\" ismérvei:
1. Ne spóroljunk, ha nem tehetjük meg, hogy kiadunk X összeget valamire, akkor az eleve azt jelenti, hogy nem jó az életünk.
2. Nem kell pénz a meggazdagodáshoz... Álljunk meg... Ez így ellentmondás, nem? Ha nem kell hozzá pénz, akkor mi szükség van a \"nem spórolásra\"? Ezt is tudom. El kell menni \"képzésekre\", meg \"szemináriumokra\", meg kell venni kezdőcsomagokat, meg amit el tudsz képzelni, de \"ezt nem kell sajnálni, hiszen megtérül\".
3. El kell hinni, hogy sikerül (na, de micsoda?),
4. Kockáztatni kell.

Pár szó a termékekről: ezek \"alibitermékek\", amelyekre azért van szükség, hogy külső szemlélő számára legálisnak tűnjön a piramisjáték. Igen, az. Meg lehet magyarázni, hogy fordított piramis, meg az egyéni teljesítmény a lényeg stb., de a statisztika azt mutatja, hogy AZ \"ÜZLETÉPÍTŐK\" ZÖMÉNEK EZ PÉNZKIDOBÁS, NEM PEDIG PÉNZKERESET. Puszta szerencsejáték. Az emberekkel elhitetik, hogy menő vállalkozó lehet, minimális befektetéssel (aztán később kiderül, hogy csak a kötelező kiadás a minimális, a gyakorlatban viszont ennél jóval több kiadás összegyűlik; SOKAN ERRE TESZIK FEL AZ ÉLETÜKET ABBAN A HITVALLÁSBAN, HOGY \"KOCKÁZAT NÉLKÜL NINCS NYERESÉG\", AZTÁN A HÁZUK, GATYÁJUK IS RÁMEGY.)

FELHOZTA BB ÉVI ESETÉT. ÉN MEG EZZEL A LENDÜLETTEL FELHOZOM NOVÁK LACI ESETÉT A BARÁTOK KÖZTBŐL. LEHET NEVETNI, DE ILYEN A VALÓSÁGBAN IS VAN. BB ÉVI EGY ELME-ÉS IDEGBETEG NŐ, NEM BELŐLE KELL KIINDULNI. HA ÖN NYER SZINTÉN TIZENAKÁRHÁNY MILLIÓT, ÖN IS ELKÓTYAVETYÉLNÉ, MINT ÉVI? HA ÉVI A KÚTBA UGRIK, ÖN IS EZT TESZI? NE A BUTASÁGBÓL INDULJUNK KI. BÁR ÉN ÚGY LÁTOM, HOGY HA MÜLLER PÉTER A KÚTBA UGRIK, SOKAN MENNÉNEK UTÁNA! PUSZTÁN CSAK EZÉRT KELLENE TUDNI, HOGY \"MI A MÓDSZER\"!!!

Vannak páran, akiknek tényleg összejött, ezt elismerem. De mások kárára, mások becsapása árán. És amikor nem jön össze (márpedig általában nem jön össze), akkor ott van a \"vezetőknek\" a mankó, hogy \"a rendszer jó, te rontottad el\".

ÉS AMI A LEGLÉNYEGESEBB: HA EZEK AZ EMBEREK (KÖZTÜK MÜLLER PÉTER) TÉNYLEG MEGGAZDAGODTAK, AKKOR MÉGIS MIÉRT TÖLTIK AZ IDEJÜKET AZZAL, HOGY NEKTEK ELMONDJÁK? PUSZTA JÓSZÁNDÉK? UGYAN MÁR! HA A PIRAMISUK ALJÁN MINDEN ÚJ EMBERHEZ AKÁR CSAK EGY ÚJ EMBER CSATLAKOZIK, AZ AKÁR TÖBB EZER EMBERT IS JELENTHET, EZZEL EGYÜTT TÖBB EZER EMBERNYI BEVÉTELLEL, JUTALÉKKAL ÉS TÖBB EZERNYI SOHA BE NEM TELJESÜLŐ ÁLOMMAL. MINDEZZEL AZ Ő ÁLMUK VALÓSUL MEG, ÉS NEM A TIÉTEK!

TEHÁT, ALAPOKRÓL, MUNKÁRÓL AKAR BESZÉLNI? MINDKETTŐ OTT KEZDŐDIK JOBB ESETBEN, HOGY NEM KÖDÖSÍTÜNK, ÉS ELMONDJUK, MIRŐL VAN SZÓ. PERSZE NEM MONDHATJA EL MÜLLER ÚR, MERT AKKOR KIDERÜL, HOGY EZ EGY CSACSKASÁG, HISZEN OLYAN ÜZLETET CSINÁL, AMIBE MILLIÓK BUKTAK MÁR BELE. EGY ÉPÍTÉSZMÉRNÖKI ÁLLÁSHIRDETÉSNÉL SEM ÚGY HANGZIK A SZÖVEG, HOGY RÉSZESE LEHET MAJD CSODÁLATOS HÁZAKNAK, ÉS MÉG PÉNZT IS KERESHET.

EMBEREK, NYISSUK KI A SZEMÜNKET! HA MÁR TÉNYLEG A TUDÁS SZÁMÍT ÉS A BEFEKTETETT MUNKA, AKKOR MI SZÜKSÉG ITT MÜLLER PÉTERRE? HA VALAKI JÓ VALAMIBEN, AKKOR VÁLLALKOZZON! ABBAN, AMIHEZ ÉRT! TISZTESSÉGESEN, BEFEKTETÉSSEL, RÁFORDÍTÁSSAL! DE NE EGY SZABVÁNYSZERŰ MLM-ÜZLETBEN, AMINEK A VÉGE MAJDNEM BIZTOS KATASZTRÓFA!

Azért merem ezeket mondani, mert én magam is részese voltam ilyen rendszernek, nem egynek, nem kettőnek, nem háromnak..., belső és külső szemlélőként egyaránt találkoztam már ezzel, és teljesen ugyanaz a séma, csak más-más néven. Persze mindenki a más üzletét pocskondiázza, hogy az csak rosszabb lehet, holott mindegyik egyformán rossz, és a legtöbb ember, már aki nem próbálja ki, ugyanúgy undorodik az ilyesmitől, hiszen felérik ésszel, hogy ez a tevékenység nem tevékenység, hanem hálózati kereskedelem mögé bújtatott csalás.

Nem mondom, hogy \"én szóltam\", ha esetleg nem sikerülne. Aki a saját kárán akar okulni, hát tegye. Szabad országban élünk. Én időben kiszálltam.

Üdvözlettel: Dávid

Leon Silver képe

Még mielőtt Anita megmondja, hogy nincs is termék, megmondom, hogy van. A \"termék\" szó alatt nem csak kézzelfogható dolgokat értünk, hanem bármit, amit el lehet adni (pl. hiteltermék). Ahol weboldalakat kell csinálni egy üzleti rendszerben, ott nyilván eladási, ill. reklámtevékenység folyik az általam említett alibitermékekkel.

Anita említette, hogy az ajánlói rendszer nem kötelező. Hát persze, hogy nem! Aki nem akarja hatványozni azt a csodálatos jövedelmét, annak nem is kell embereket beszerveznie... Megint csak ott tartunk, hogy milyen képzés??? Milyen tevékenység??? MLM, piramisjáték. Ennyi.

DLujza képe

Egyáltalán valaki gondolt-e arra, hogy közben tanult is valamit? Egy értékesítési lehetőségről szerzett tudást. Ha megtanul weboldalt is készíteni, és akár reklámot is el tud helyeztetni, amivel terméket tud értékesíteni, már direkt marketinget csinál, amit bizony az iskolában akár 1 évig is tanulhat, itt meg segítséget is kaphat hozzá. Én telemarketinget csináltam 10 évig, ami bizony nem közvéleménykutatás, hanem igény felmérés, majdnem 80 %-os vagyoni felméréssel, pontos kocsi tipus, számítógép, stb. vásárlással, amire kereskedő alapíthat, stratégiát dolgozhat ki, pontos vevői szegmenset megismerve. Igy már volt mit invesztálnom ebből a pár kérdésből is. Köszönöm már ezt is.

Anikó képe

Jean Pierre Défuntsnak: 2009. november 29. vasárnap 04:47-kor
Bizony Péter is fizetett valakiknek, akik összegyújtötték, kikísérletezték, megtanították ezt a sémát valós termékek értékesítésére. Ismerem is a társaságot. Itt még csak azt szorgalmazza, hogy kezdjünk el gondolkdni: mit tudnék én eladhatóan produkálni, milyen hiányosságaim vannak, amitpótolnom kell ehhez, és ha már megalkottam az eladható alkotásom, azt hogyan tudahatom a világgal, stb.?
Ez egy módszer licensze, egyfajta franchise, a tűz, ami lehetővé teszi, hogy a körülötted található anyagokból tetszésed szerint válaszottakkal főtt ételt készíthess. A szakácskönyv mindenkinek a saját szakmai tudása. Ha ez az oldal nem tetszik, az csak azt jelenti, hogy a gazdája maga is még csak tanuló....

Erika képe

Szia Péter!
Köszönjük Neked az igyekezetedet!
Várom mit és hogyan kell utánad csinálni?
Csak egy kérdésem van, miért? ... éri ez meg Neked... miért áldozol másokra időt, pénzt, energiát?
Era

István képe

Csatlakozom az előttem hozzá szolóhoz!
Kedves Péter miérttt?

Okoska képe

Szia Péter.

Engem is érdkel a dolog, de szeretnék többet tudni róla. Ez természe-
tes, hogy eldönthessem csinállom-e , igy korrekt. Nem?

krisztián képe

Kiváncsi vagyok folytatásra..

ISTVÁN képe

Kedves Péter!
Azért a paraszti egyszerűségen túl merítve a több évtizedes igen keserű élettapasztalatokból egyébkén annak régen túlcsorduló dézsájából, az élet szőtte finom szűrőjén ugyan csak fenn akadt "E" nem mindennapi jó szándék (nálam) és ezért kétkedve forgatom elmém cséphadarói között! Manapság divatba jött a "jövő idő feltételes mód" bizonyítékot generálva létjogosultságára, hogy amivel megkínálnak az úgy is leszen! Villantunk, mézes madzagot is lóbálun és közben az illetőt már régebben grammos mérlegre állítva hatástanulmányozzuk. Régi recept!... Üdv: István

Ildikó képe

Kedves Péter!
Nagyon kíváncsivá tettél, bár az utóbbi időben az ilyen felajánlott jótékony tanácsadások mindíg megérkeztek oda, hogy valamiért fizetni kell. Tudomásul vettem, hogy ez egy új technika. Próbálom ezt is megtanulni, hogy én is alkalmazhassam.
Eddig nem bírtam azonosulni ezzel a módszerrel annyira, hogy a fejemre csapjak: ja az én esetemben ezt így kell használni!
üdvözlettel

ZSOLT képe

Szia Péter.
Érdekel hogy,mit és miként.

Máyer Mária Magdolna képe

Kedves Péter! Nagyon sajnálom de ,én írtam hogy csak havonta tudom fizetni a költségeket,ha viszont igy nem lehet sajnálom .A havi nyugdijjam is csak 27000ft tehát a rezsim nekem is ki kell fizetni,mert más bevételem nincs ,ezért is probálkozom valamilyen kiegészitő jővedelemre szert tenni. Azért köszönöm hogy segíteni probáltál.üdv.Maria

attila képe

Szia Péter !
Kíváncsi vagyok mi következik most !
Hello ! attila

Péter képe

Tisztelt ötletadó.
Kiváncsi vagyok és óvatos. Mi lessz ebből?

Meleg Mária képe

Vajh miért nem tudjuk meg most azonnal, hogy miről is van szó?
Hogyan jelentkezzem egy olyan ajánlatra, amit nem értek.
Általában az ilyenekből nem sok jó szokott kisülni.

Mo-n nem megszokott az, hogy ingyenesen segitsenek másokon, inkább az, hogy hogyan tiporják le azokat, akik az utjukban vannak céljuk (pénzük) elérésében.

Bíró András képe

Érdekel a dolog így leírva nagyon szép.de gyakorlatban,hogy valósul meg az honnan derül ki?

Üdv:András

S.Ildikó képe

Okoskák.Úgy lehet meggazdagodni, hogy mint ti rákaptatok a csalira és majd kihasznál benneteket.Régi trükk hülyéknek és hiszékenyeknek.Értelmes ember nem adja ki az "aranytojást tojó tyúkot".Müllert meg ajánlom az Apeh figyelmébe.

vili képe

Én már hat hónapja elindultam ezen az egy évre kijelölt úton!
Kiváncsivá tettél,mint ahogy látom, másokat is.
Én tudom hogy meg lehet csinálni!Várom az elikszírt!
Üdv: Vili

Müller Péter képe

Köszönöm a hozzászólásaitokat, és mondom a válaszokat:

A programot meg lehet csinálni, és el lehet érni. Ha nem tudnám bizonyítani nem merném ezt mondani.

Sajnos tele van a net, értéktelen és használhatatlan anyagokkal, ezért teljesen megértem mindenki aggodalmát. Egy dolog azonban fontos:

Ha a barátod azt mondja, hogy ne nézd meg ezt a filmet, mert borzalmas. És te megkérdeznéd: "Mi nem tetszett benne?" Ha erre azt válaszolná: "Nem tudom, még nem láttam" - te mit gondolnál róla? Mielőtt véleményt mondasz megvizsgálod azt, amiről véleményt mondasz. Igaz? Ez egy bölcs dolog. Tudom, hogy a legtöbben ilyenek vagytok.

Egy módon nem lehet az anyagi függetlenséget elérni: ahogy S.Ildikó mondja. Ez a biztos receptje a bukásnak. Én mindig, mint most is, én a pénztárcámmal is kiállok a szavam mellet, és ez ezután is így lesz.

Az itt található anyagok INGYENESEK és bárki által hozzáférhetőek maradnak. Itt semmiért nem kell fizetned.

A tagoknak szóló rész az más, és egyelőre nem nyitott. Ővelük személyesen foglalkozom, ezért oda csak korlátozott számban tudok beengedni új embereket. Ha a tagoknak szóló részre veszek fel új embereket, majd értesítem azokat, akik jöhetnek.

Van még valami, amit szeretnél ha megválaszolnék?

éva képe

Én sok ehhez hasonlót olvastam,....de tudom,hogy vannak még rendes emberek,akik szívesen segítenek másokon:)
Ember küzdj és bízva bízzál:)
Én most inkább bíznék(és remélnék)

Erika képe

Müller Péter! Még azt mindig nem árultad el, MIÉRT? Nem feltétlen rosszindulatból kérdezem, tényleg kíváncsi vagyok :)! Mert így akarod viszonozni a veled történteket?

S.Ildikó! Lehet én nem vagyok OKOS, de ha Te igen, mit keresel itt? Ugyanazt olvassuk mind a ketten, tehát egy "vízben" úszunk :D! Ha csak az APEH-nek ügynökösködsz, nem kellett volna fáradni az írással. De szeretnék hülyén gazdag lenni :)!!!

Lisa képe

Kedves Péter,

Kíváncsi vagyok a tesztértékelésre.
+ Arra, kamu-e az oldalad, vagy sem:)

Üdv,
Lisa

csillus képe

Kedves Müller Péter!
Talán a vonzás törvényére gondolsz?
Én már egy éve használom,több-kevesebb sikerrel.

Réka képe

Kedves Péter!

Kitöltöttem a tesztet, de még nem kaptam semmi választ.

Köszönöm.

Müller Péter képe

A miért:

Azért segítek, mert nekem is sokan segítettek. Akkoriban ez számomra életmentő volt. Akkor eldöntöttem, hogy én is ilyen ember akarok lenni.

A másik, hogy mivel nem kell minden nap dolgoznom, valamivel el kell foglalnom magam. És ha körülnézek a világban, úgy tűnik van mit javítani rajta. Ez az én felelősségem is. Ha már úgy is csinálok valamit, akkor sokkal jobban érzem magam, ha valami hasznosat csinálok.

A harmadik pedig, hogy ez nekem egy játék. Ha sikeressé válsz, akkor mind a ketten nyerünk. Ez szenzációs érzés, mert erőd ad, és sokkal magabiztosabban vágok bele bármibe amibe csak akarok. Amikor sikerül együtt eredményt elérnem valakivel együtt akkor úgy fekszem le, hogy ez milyen nagyszerű nap volt! És másnap amikor felkelek, tele vagyok energiával, ettől. :)

Ez egy nagyszerű érzés.

Amikor visszajöttem Cartagena-ból, eredetileg azt terveztem , hogy csak a barátaimmal és az ismerőseimmel osztom meg ezt az anyagot, és így is tettem. Őnekik csináltam meg azokat az anyagokat, amik a "tagok" részen elérhetőek.

Egyelőre nem veszek fel új tagokat, de lehet hogy nemsokára kis időre elérhetővé teszem az tagságot az új embereknek.

Erika képe

Szia Péter!
Köszönöm a választ, valami ilyesmire gondoltam.
Várom a folytatást és persze én is az értékelést!

Ágnes képe

Kedves Péter!
A többiek mihez szóltak hozzá még semmi konkrétat nem olvashattam a programról, bár a tesztet kitöltöttem é a a hírlevelet is várom.
Kíváncsian.

László képe

Szervusz Péter !
Érdekesnek találtam az értékelésedet a kérdőívre adott válaszaimmal
kapcsolatban.Nagyon kíváncsivá tettél sokunkat a boldogulás felé vezető lehetőség elérésével kapcsolatban.
Megértem néhány hozzászóló keserű véleményét,mert mindannyian
tudjuk és érezzük ,hogy ezt az országot és az embereket, különösen az elmúlt két évtizedben ,kellőképpen kirabolták,megetették,tönkretették a hatalom mindenkori gyakorlói.
Miért is gondolná bárki ,hogy ez másképp is működhet.
Őszintén remélem ,hogy bebizonyítod minden kételkedőnek,hogy ez lehetőség más mint a többi ,másképp is működhet a világ!

Laci képe

Űdv. Péter!
Bizakodva sok reményel töltötem ki a tesztet.
Nagy érdeklödésel várom az eredményt.
Másokon segitene az nagyon jó érzés én ezt viszonozva is megértem. NEM minden lehetőségben arra kell gondolni hogy a magyarok be csapják a másikat .Vannak kivételek nagyon bizom hogy NEM ezt az érzést kell tapasztalnunk.

Marika képe

Kedves Péter!

Az értékelésed, amit megkaptam, valóban érdekes, számomra ösztönző és igaz.
Aki a tesztet kitöltötte, benned és a segítségedben bízva várja, hogy valóban megtudjuk változtatni az életünket.
Azt gondolom, hogy nem kis terhet vettél magadra.
Kíváncsian várom következő jelentkezésed.

Tomi képe

Ejj..ejj emberek, értsétek már meg hogy ez MLM, meg átverések..ajhh

Az egész arról szól, hogy ha elkezdesz olyan gondolkodás módot produkálni és olyan szinten elkezdesz gondolkodni, hogy ami van az már a tied, akkor hidd el és meglesz.

Teszek egy példát. Egyfolytában hülyeségből egy játékomban, azzal a szöveggel mentettem az állásokat hogy napról-napra gazdagabb vagyok..apu elkezdett piszkálni hogy már megint puttozol...mondom neki nem is lottóztam...addig addig piszkált, hogy elküldtem egyet 200 ft ért..rá 5 percre nyertem 5200ft-ot, a lényege, az hogy ha elkezdesz úgy gondolkodni a pénzről hogy teszem azt neked x összegre van szükséged (de ne csillagos égre gondolj), akár hiszed akár nem, valamiért az életedben beáramlik valami miatt, vagy találod azt a pénzt az utcán, nyersz egy sorsoláson, mit tudom én pl a te házad volt a legszebb az utcában csak egy vicces példa.

Én nekem annak idején sok pattanás volt az arcomon, elkezdtem elgondolni hogy mi lehet a gond, és kidolgoztam egy fura módszert, azt terveztem el, természetesen előre, hogy a kézfejemet mindig megmosom alaposan, akármikor koszos volt a kezem és a tükörbe nézve, elmondom mindig 3x kézmosás után, hogy Olyan tiszta az arcom, mint a kézfejem..lás csodát 1 hét mulva az arcom csodás volt, és nem használtam semmi oxyt, meg ilyen zagyva dolgokat, a lényege az volt hogy tulajdonképpen beprogramoztam, magam, arra hogy a saját szervezetem kiválasza, hogy mi a káros anyag és eltávolítsa a szervezetemből...

Hogy válaszoljak valaki levelére, akik azt irták hogy a közgáz nem fontos..nagyon nagy tévedésbe éltek.
Mivel én jogot tanulok Szegedi karon, nekem elmondta a szünetben a professzor, hogy miért is olyan fontos ez..
Azt mondta, gondoljon csak bele Tamás, amikor majd ügyvéd lesz egy komoly cégnél és közgazdasági értelemben vett, manipulálással akarják vádolni a céget, akkor ki fog helyt állni, maga szerint

Vagy ha jogi szaktanácsadó leszek egy olyan cégnél, ami könyveléssel foglalkozik, vagy beszerzéssel, vagy hiteleladással, akkor nekem kell majd bizonyítani azzal a megfelelő tárgyi és gyakorlati tudással, amit annak idején elmondtak hogy a makró-ökonomiában,miért volt ez annak idején fontos AHA, megvan már tudom, mert ezzel menthetem ki a céget a slamasztikából.

Egy szó mint száz, én nem vagyok még tag, de átlátom nagyából a rendszer lényeges pontját, azért.

A lényeg, abban rejlik hogy ha megfogadod Péter tanácsait, és elkezded azt hasznosítani az életed során, furcsa módon elkezdesz körülnézni a szobádban, hogy te jó ég ez itt volt nem is kellene már mióta és simán árulhatnám egy remek honlapon , eladhatom akárkinek, akinek szüksége van rá.
De ha nincs valamilyen holmid amit elakarsz adni, akkor is adhatsz el tanácsokat, hogy az emberek miket tegyenek meg önmagukért. pl. lehet észreveszed hogy a cigire nem költöttél 500 ft-ot és spórolni kezdesz, de észre se veszed és ez az érdekes benne, hogy mégis van pénzed mindenre.

Akiknek valóban alacsony a nyugdíjuk, gondolkodjanak el, azon, hogy valójában, miaz amiből profitálhatnák.
Teszem azt kiadom a földem a szomszédnak pl. enyiért de alacsony áron, hogy magamhoz csalogassam és énis jól járok.

A lényeg abban rejlik na már most, hogy ha nyugdíjas és mellette még több házban is él, akkor elkezdek szétnézni a klubbokban hol tarhatnának előadásokat, arról hogyan is kellene a pénzükkel könnyebben gazdálkodniuk, de nem ezres összegekért. pl

mondok egy egyszerűt..

Előadás, a pénz megtartásáról:
Előadja: Gipsz Jakabné
Belépő: 650 ft mindenkinek.
Szeretettel várok minden embert aki szeretné a pénzét könnyebben megtartani és észrevenni a körülötte levő lehetőségeket.

Szerintem ha hiszed hanem telt ház lesz...
És mégis alacsony összeget kínáltál.

A felkészülés meg nem egy nagy hatalmas dolog, a lényege az hogy elmész könyvtárba és elkezded tanulmányozni hogy mi volt drága milyen előre mutatásokat mutatnak hogy ha dohányzol mi lesz, miért jó ha leszoksz, stb...
Gazdasági kimutatásokat nézel és tervezeteket készítesz powerpointtal, amivel remekül lehet együtt dolgozni.

Az a baj, némelyik emberrel ne sértésnek vegyétek, hogy mindenki arra vár, hogy történjen valami hatalmas csoda, hogy nyerjek a lottón stb..

Ez szerencse kérdése

Ugyanis mint mondtam, ha elkezdesz gondolni teszem azt arra hogy én ezen a héten 3000 ft-ot akarok keresni, valami furcsa érzés folytán a bevásárlásból a lottozó felé tartasz és feladsz egy tök véletlen szelvényt és fura módon valóban nyersz vele 3000 ft -ot és boldog vagy, hogy pont ennyit akartam ezen a héten.
A többit ,szerintem már ti is sejtitek.

De ha már idézettel szeretek búcsúzni, akkor írok egyet most is.

"Ha másokat legyőzöl, győztes vagy,
Ha önmagadat legyőzöd, Hős vagy."

Tomi képe

"Ejj..ejj emberek, értsétek már meg hogy ez MLM, meg átverések..ajhh"

Bocsi ezt javítanám egy kicsit, mert elírtam, szóval a lényeg így hangzik.

Ejj..ejj emberek, értsétek már meg, hogy ez NEM MLM, meg NEM is átverések..ajhh

Elnézést Péter, hogy elírtam, nem akartam kellemetlenséget okozni ezzel.

ja meg még egy apró hiba, az ott Tömb Ház akart lenni, nem több ház :D
Bocsi...
Sziasztok, Üdv Tomi

Eper képe

A pénz nem boldogít,de megnyugtat,
kevesebb pénzel is lehetsz boldogabb!

Aki a kicsit nem becsüli...sokat keres!
Bármi jóra fordítható,de az idő múlását megváltoztatni nem lehet!

Julianna képe

Elég idős vagyok ahhoz, hogy végre anyagilag függetlenné váljak!
Ha a gyerekeim, akiket én neveltem képesek voltak rá, akkor én is meg tudom csinálni!

Üdvözlettel:
Julcsa

Tamás képe

Kedves Julianna!
Ha már Péter nekem nem válaszol, és nem elemez, akkor hagy reagáljak a vágyára mindenkinek.
Az anyagi függetlenség alatt remélem annyit ért mindenki, hogy pénzügyi biztonság, megélhetési biztonság. Ez is nehéz ügy.
Az anyagi függetlenség ugyanis nem elérhető!
Hogy miért? Egyszerű. Mindig függ az ember valakitől, valamitől.
Állásban a főnökétől, ha önálló tevékenységbe kezd, akkor attól, hogy e tevékenység hasznot hoz-e valakik által.
Megveszik e a terméket, legyen az szellemi, vagy anyagi termék. Milyen az ország gazdasági helyzete, a tőzsde, a bankok a világgazdaság. Vagy épen attól függ a jövedelmed, hogy azok az emberek segítenek-e akikkel kapcsolatot tartasz.
Tehát nincs anyagi függetlenség, csak viszonylag biztos megélhetési lehetőség, és azért ez nem ugyanaz.

Tamás képe

Bocsi ! Azt akartam írni: éppen attól függ.....

Tamás képe

Még valami amit fontosnak tartok!
Szerintem Péter ajánlata rendkívül tisztességes!

Viszont az Ő és csoportja jövedelme is másoktól függ, tehát nem független anyagilag. Saját korrekt nyilatkozata szerint:
"A hitünk és az értékrendünk
Mindig el fogjuk mondani, ha jutalékot kapunk azért, ha valaki más szolgáltatását ajánljuk;"
Tehát Ők is valakitől függnek, mert azoktól jutalékot kapnak, de ennek fejében kénytelenek azok szolgáltatását ajánlani, mert különben nincs jövedelmük.Tehát fogják, lehet,hogy éppen nekünk ajánlani mások szolgáltatását ami tisztességes kereset, de nem független.

Liz képe

Mindenki szabad ember. Azaz: Te saját magad szabadon dönthetsz arról, milyen módszert választasz a céljaid eléréséhez - jelen esetben az anyagi függetlenség a cél. Ha rossz módszert választasz, nem éred el ezt a kitűzött célt. De ha jó módszert választasz, eléred.
Tehát ily módon minden elérhető, az anyagi függetlenség is. A kérdés csak az, hogy kinek mit jelent. Nekem ezt:
Anyagi függetlenség alatt a totális szabadságot kell érteni. Azt, hogy elérsz egy olyan szintre, amikor már minimális (akár zéró) energia befektetéssel is folyamatosan annyi a jövedelmed, hogy többé nem fontos, mikor? mennyit? hogyan? keresel és költesz. A jövedelmed ráadásul hónapról hónapra folyamatosan növekszik, akkor is, ha meg se mozdulsz. Ha eléred ezt a szintet, anyagilag függetlenné válsz mindenkitől. Ezen a szinten már nincsen főnököd, munkahelyed, ahol naponta reggeltől estig gályázol, azért hogy a főnökök szekerét told, közben meg a tiédet nem tolja senki. És ha ehhez pluszban még jó nagy jutalékot is kapsz azért, mert pl. leírsz egy mondatot, amiben másvalaki szolgáltatásait ajánlod, az csak hab a tortán! :-)

Tamás képe

Totális szabadság sem létezik, kedves Liz.

Neked nincs igazolványod ? De van. Nem felelsz a tetteidért senkinek? De igen. Nincsenek törvények amit be kell tartanod? De vannak. Nincs szabály ami szerint pénzt kereshetsz? De van.
Tehát akkor egyetértünk. Relatív a szabadságod, nem?

Mindent szabályok határoznak meg a világunkban, hogy mit tehetsz, meddig mehetsz el.
Az önálló saját döntéseid, CSODAMÓDSZEREID is, csak ezek keretén belül érvényesek. Ha Te totálisan szabadnak érzed magad, az egy fantasztikus érzés lehet, és örülök neki.
Én csak drog hatása alatt lévő emberről tudtam eddig ezt elképzelni, de ezek szerint Te kivétel vagy.
Racionális, vagyis ésszerű szavakkal is el tudod nekem mondani mit csinálsz? Vagy ezt titkolod mint Péter?:-)

Tamás képe

Kedves Liz!

Tényleg ismered a jó módszert? Anyagilag már mindenkitől független vagy?
Még ha jó nagy jutalékot is kapsz azért, mert pl. leírsz egy mondatot, amiben másvalaki szolgáltatásait ajánlod, hát arra mi szükséged van?!
Hiszen anyagilag totálisan független vagy!!!
Akkor minek ez a leírt mondat?
Minek Neked a jó nagy jutalék, Te független?
Titok?
A módszer is titok?
Pedig, ha nekem elmondanátok, én nem lennék ilyen telhetetlen. :-)

Liz képe

Kedves Tamás, csak egy példa: vacsorára valami isteni finomat ettél, és annyit, hogy jól is laktál tőle. Igen ám, de a tálban még maradtak fincsi darabkák. Te nem nyúlsz bele, hogy kivegyél még egy falatot, csak úgy, mert jólesik, akkor is, ha már nem vagy éhes ?? Mert én igen. Ezt hívják élvezetnek! :-)

Egyébként ez nem öncélú telhetetlenség, mert amikor az embernek az a célja, hogy más embereken segítsen, akkor nagy hülye lenne, ha a kínálkozó lehetőségeket nem használná ki. A Péter által említett jutalékos dolog is egy ilyen jó lehetőség, amit ki kell használni. Szerintem nincs rászorulva, azaz nem függ tőle, de ha már jön egy ilyen lehetőség, naná hogy él vele!

Müller Péter képe

Szia Tamás,

Személyesen válaszolok mindenre, amit nekem írnak, csak néha egy kis időbe telik, mert elég sok levelet kapok.

Vili nem a társam, nem tudom pontosan milyen úton indult el hat hónapja.

Néhány szó az üzletről:

Az anyagi függetlenséget akkor tudod elérni, ha a jövedelem teremtő folyamatokat automatizálni tudod. Ilyen lehet például a jogdíj.

A gazdagságot akkor tudod elérni, ha nem csinálsz veszteséget.

Ebből két dolog következik:

1) Az 1ev.hu sem lehet veszteséges, tehát nyereségesnek kell lennie.
2) Valahonnan pénznek kell áramolni a rendszerbe.

Valójában az oldalt a tagok tartják fenn, és cserébe ők rengeteg segítséget kapnak. De kérdezzétek meg ezt tőlük úgy talán hitelesebb a dolog.

Néha (bár elég ritkán) lehet találni az interneten elég jó anyagokat. Ezek egy része ingyenes a másik nem. Néha a fizetősek fizetnek jutalékot, ha valakinek ajánlom a terméküket. Ezek a partnerprogramok. De jelenleg az 1ev.hu programban ilyet egyelőre nem ajánlok.

Ha mégis ajánlanék valamit amiért jutalékot kapok, elmondanám. Ugyanis ha eltitkolom a saját hitelességemet rontom. Ugyanis úgy tűnhet, hogy nem meggyőződésből hanem csak a pénzért ajánlom.

Ha jó egy fizetős termék - legyen az bármi -, érdemes érte fizetni. És nem baj ha valakinek megmondod, hogy ezért te jutalékot kapsz, hiszen a vásárlónak és az eladónak is segítettél, hogy összehoztad őket. Valójában az őszinteség a legjobb út. Könnyű és sokkal jobban kifizetődik. :)

Tamás képe

Kedves Liz!
A hasonlat nagyon tetszik, és ha ennél maradunk én valóban nem vagyok sem haspók, sem ínyenc.
Leginkább soha nem eszem degeszre magam, még ha jóllakottan megkínálnak is a kedvenc tortámmal, én tudok nemet mondani, persze udvarias és soha nem elutasító módon.
Ugyanis én tudom, hogy holnap is jóllakott leszek, hiszen egy véget nem érő lakomában veszek részt(ha ismerem a jó módszert). Más meg lehet, hogy éhezik. Miért enném meg előle ezt a kis, bár jóízű, de neki esetleg életet mentő falatot? Odaadom, nem vagyok élvhajhász!
Ebben különbözünk. Nekem ez nem okozna élvezetet.

Lehet, hogy hülye vagyok szerinted, de ha én rendelkezem azzal a jó módszerrel, amivel az életemet végig, szerintetek "anyagi függetlenségben" élem, akkor, ha segítő szándék a cél, ahogyan Péter is teszi, csak ellenszolgáltatás nélkül segítenék.

Meggyőződésből például tudok Nektek ajánlani, egy Ajona nevű fogkrémet, amiért egyetlen fillér jutalékot nem kapok senkitől.
Én 4 éve használom, és páratlanul jó hatású a magam és a többi használó tapasztalata szerint is.
Na ezért van szükségem segítségre, mert lám, nem vagyok jó üzletember.
Továbbra sem értem azt,hogy bárki, ha "nincs rászorulva, azaz nem függ tőle, de ha már jön egy ilyen lehetőség," MIÉRT " naná hogy él vele!" ????
Én NANÁ,hogy nem venném el mástól a falatot, ha én vagyok az állandó jóllakott.
HA VISZONT EBBŐL ÉLEK, AZ MÁS.
NANÁ, HOGY NEM UGROK EL A KITŰNŐ MEGÉLHETÉSI LEHETŐSÉG ELŐL.
Tudom, hogy még tanulnom kell. Nem ugrom el előle!

Tamás képe

Kedves Péter!

Minden szavadat értem. A tagok tartják el az oldaladat, és hozzájuttatod őket a jó módszerhez.
Csak az elemzésedet várom, amit megígértél, és nem teljesítettél.

Liz képe

Tamás, picit félreértetted a hasonlatomat. Itt a hangsúly az élet élvezetén volt, a jóléten és a jól-léten. Szerintem ez is mind kell a boldog élethez, akárcsak a pénz, amit mindarra fordíthatsz, ami boldoggá tesz. Pl. ha sérült gyerekek kezelésére kell a pénz, - mert van, akit az tesz boldoggá, hogy legalább így segíthet rajtuk -, persze hogy kell az a plusz pénz! (akkor is, ha egyébként neki nincs szüksége rá, tehát nem függ tőle a saját jóléte)
Arról meg szó sem volt, hogy degeszre kell zabálni magunkat. És azt sem mondtam, hogy ezt rendszeresen kell tenni. Az éhezők meg a környéken se jártak (ha ott lettek volna, természetes, hogy az összes kaját nekik adom). Igen, ismerni és tartani kell a mértéket, nagyon is egyetértek. De ha úgy van kedvem, pusztán élvezetből néha-néha kívánhatok többet...akár sokkal-sokkal többet is, főleg ha különleges alkalomból történik. Nem? Lásd: sérült gyerekeken segíteni, az különleges alkalom, mert sajna kevés ilyen van.
Szóval akiről én beszéltem a hasonlatomban, az nem a gourmand, hanem a gourmet. Nagy különbség! És most a pénzhez való viszonyulásról is beszélek egyben, nemcsak az evésről - még mielőtt átcsapna a téma a gasztronómiába.
Na hogy kilépjünk a vacsorás hasonlatból, leegyszerűsítem a dolgot: Ha biztonsági játékosként élsz, előbb-utóbb beszürkül az életed. Ezért néha igenis kell az a plusz, és hidd el, az, hogy azt elveszed, nem jelenti azt, hogy mástól vetted el, hiszen az a Tiéd, pont Neked jár. Ajándék az élettől, ha így jobban tetszik. És a lényeg, hogy odaadhatod másoknak, így segítesz rajtuk.

Tamás képe

Köszi Liz a gyors választ, és ebben nincs köztünk más hozzáállás.
Azt sem mondom, hogy ne legyen az embernek több pénze, mint amit önmagára fel tud használni. Semmi pénz nem sok a világban, hiszen egész Afrikát nem hiszem, hogy a " jó módszer" ismeretében el tudnád látni elég élelemmel, gyógyszerrel.....Vagy igen?
Ha elérted az "anyagi függetlenséget" , akkor viszont igen. Nem?
Te is félreértettél kicsit, mert az első mondatom utolsó szavai "nem vagyok sem haspók, sem ínyenc" , és a gourmet=ínyenc . Tehát én nem vagyok ínyenc, ettől még nem ítélem el azt aki az.
Nem vágyom a luxust, de nem ítélem el azt aki vágyik rá.
Azért arra a kimutatásra kíváncsi lennék, ki az aki jótékonyságra költi kizárólag a jutalékát.
Péter említette az automatizált jövedelemteremtést.
Ez tökéletes.
És?
Vajon hányan vagyunk olyan tehetségesek, akik találmányukkal, művészi alkotással, például ezt megtehetik?
Te ilyen fenomén vagy? Már tag vagy? Ne érts félre, nem akarok a magánéletedben kutakodni. De valahogy ügyesen kibújtál a válasz alól. Pedig kérdeztem:
Mit csinálsz?
Válaszold, hogy semmi közöm hozzá, ha gondolod, nem bántasz meg vele!
Csak azért kérdem,mert Péter említette, hogy kérdezzünk tagokat, de azt már nem tette hozzá, hogy hol, hogyan.
Tisztelt titkos tagok! Kérem, hogy jelentkezzen valaki, hogy okulhassak!

Tamás képe

A biztonsági kód csak nekem szól, vagy betörtek?

Müller Péter képe

Nem törtek, be de reggel egy spam robot meglátogatta az oldalt és bekapcsoltam a captchat, mielőtt telenyomná a hozzászólásokat szeméttel.

taka képe

Sziasztok!

Én is elküldtem Péternek a tesztet,elolvastam amit írtatok,és érdeklődve várom a fejleményeket.

Liz képe

Kedves Tamás, nem titok, mivel foglalkozom, de nem fogom reklámozni pont itt, merthogy ez nem az én blogom, hanem a Müller Péteré, aki nyilván azért hozta létre ezt az oldalt, hogy a saját módszerével segítsen másoknak sikeressé válni. Ha érdekel, szívesen beszélgetek veled arról, amit én csinálok, de nem itt.

Tamás képe

Kedves Liz!
Csak annyi a kérdésem, hogy benne vagy-e az 1ev.hu programban,
mert Péter nekem nem segít, és nem tudom miért?
Ugyanis, ha úgy gondolná, hogy nem érdemes ácsingóznom a tagságra, akkor ezt nekem megírná őszintén, ha meg látja esetleg a lehetőséget, kielemezné a tesztemet ahogy megígérte.

Ám semmit nem tesz, hogy haladjunk, csak VÁRAT.

Én nem HITEGETEM a partnereimet, ugyanis ez is bizalom és hitelvesztést eredményez.

Nyitott vagyok minden beszélgetésre !

Ha kéred, itt a blogban megadom az e-mail címem, bár szerintem Te ezt tudod már, hiszen nem kell ehhez sok fantázia.

Ez egy társkereső program, de üzleti sikerek elérése érdekében, és jó szándékkal.

Biztos csinos vagy és intelligens!

Ne sértődj meg, de most nem párkapcsolatot keresek!

Liz képe

Hát Tamás, ezt nagyon elnézted! Van férjem, és nem is nem akarok mást sem mellette, sem helyette. Persze ha ez csak humor volt a részedről, akkor, mondjuk, hogy jót mosolyogtam...
Egyébként én már egyszer megadtam az e-mail címemet itt a blogban valahol. Ha kell, megtalálod.
Amúgy én is kitöltöttem a tesztet, és a Pétertől naponta kapom az értékelést. És biztosan nem csak én, mert tudok másról, akinek szintén minden nap megy az értékelő e-mail, ahogy nekem is. Nem tudom, nálad mi lehet a gond.
Ja, és itt nem vagyok tag.

Tamás képe

Kedves Liz!
Nem sértő szándékkal írtam, amit írtam.
Gratulálok a férjednek, jól választott.
Bár én már korábban választottam.

Péter nekem is írt két elemzést, de abbahagyta. Nem tudom miért.
VÁRAT.
Sajnálom, hogy nem vagy tag, mert Tőled talán kaptam volna a programmal kapcsolatos kérdéseimre válaszokat.

Liz képe

Tamás, szívesen segítenék, de a programmal kapcsolatos kérdéseidre csak a Péter tudhatja a válaszokat, hiszen ez az ő programja. Talán érdeklődj nála privát e-mailben.

Tamás képe

Kedves Liz !
Köszönöm a jelzést, megtaláltam a megadott e-mail címedet.

Én megkérdeztem régen, a "privát" e-mail címén is, hogy miért nem elemez tovább, erre azt a választ kaptam Pétertől, hogy leiratkoztam, de ő azért visszaíratott. Holott nem íratkoztam le.
"Tamás szerint:
2009. augusztus 29. szombat 00:31-kor

Szia Péter!
Nem iratkoztam le!
Ennek dacára, köszönöm, hogy visszaírattál.
Remélem ez lesz az utolsó félreértés közöttünk!
Üdvözöllek, Tamás"
Ezt a blogban is leírtam, és privát levélben jelezte, hogy a blogban válaszol kérdésemre. Akkor most mi a különbség a privát, és a blog között? Ezt is azt is olvassa.
Ha akarna elemezne, de nem akar.
Engem nyugodtan elemezhetne a blogban is, így bárki olvashatná akár negatív tulajdonságaimat is.
Nem szégyen, ha nem vagyok elemzése szerint tökéletes, mert egyrészt nem fordulnék hozzá ha hibátlannak tartanám magam, másrészt tanácsai másoknak is hasznára válhatnának.
Nem ez a cél? Segíteni? Jobbá tenni?
Én nem kényszeríthetem magánlevélben sem. Ő azt tesz velünk akik pénzt akarnánk keresni, amit csak kedve tartja.
Ez neki csak egy játék, ezek az ő szavai:

Müller Péter szerint:
2009. július 19. vasárnap 10:41-kor
A miért:

Azért segítek, mert nekem is sokan segítettek.........

A másik, hogy mivel nem kell minden nap dolgoznom, valamivel el kell foglalnom magam. .............

A harmadik pedig, hogy ez nekem egy játék. ..............."

Pedig nekem viszont komoly lenne., ha komolyan venne.

Tudom, hogy ezek kiragadott mondatok, de felém ezek a bántóak valósultak meg eddig, még ha nem is negatív a szándéka.
Játszik velünk.

Liz képe

Az egész élet egy nagy játék! Legyél Te is picit lazább. Ne ragaszkodj túlságosan és megállás nélkül, mert ez a félelem jele. Félsz attól, hogy nem kapod meg, amit kértél. Tanuld meg elengedni azt, amire vágysz, amit kértél. Ne félj, hogy nem kapod meg, hanem inkább tudd, hogy úgyis megkapod, hiszen kérted. Így az eddig félelemben töltött idő felszabadul, és végre azzal töltheted, ami boldoggá tesz. A legtöbb dolgot mindig akkor kapjuk meg az Élettől, amikor már nem is számítunk rá, amikor már elengedtük.

István képe

Kedves Dávid !

Végigolvastam, legalább 50 hozzászólást és kevés kivétellel ezekről egy történet jutott eszembe /egy könyvben olvastam/. A base ball -ról szól. 19 játékos bemegy a stadionba beöltözve, a nagy éves döntőt kell lejátszaniuk, telt ház, őrjöngés, full. elvárás, szuper hangulat. Felálnak a pálya közepén, üdvözlés és kellene kezdeni, a stadion majdnem szétdől...!!! Egy gond van: a 19 játékosból egyik sem hallotta még magát a base ball szót sem, nem hogy a szabályairól némi fogalmuk lenne.
Mi történik..: elkezd egyik-másik játékos egymásal valamit kezdeni pl.: lábtengóznak, meg egymást hátba vágják az ütővel....mert hát valami elvárás van feléjük, érzik az örjöngő tömegen, hogy itt valamit csinálni kellene, hisz azért vannak ők itt. Mi ez ami zajlik: egy káosz. Kiscsoportos foglalkozás egymás kárára. Fogalmiuk sincs a játékról. Nos akik tudják a szabályokat nem csak egy spontán egymást figyelgető szabályrendszert találgatnak ki maguknak. Megfelelő távolságot tudnak tartani a zűrzavartól, fő jellemzőjük a TUDATOSSÁG és a célorientált vasfegyelem, önkontroll. Ha hatszor elvéreznek 6 különböző MLM -ben kezdik a hetediket, kizárt dolog hogy egy pillanatra is megforduljon a fejeikben hogy nem sikerül. Az a sikernek nevezett ÉRZÉS MINDENT felül ír. Előszőr megtanulják a szabályokat és való igaz begyüjtenek egy rakás kudarcot. lásd: Edison..stb. A saját példámon tudom, hogy amikor már úgy érzed,hogy többet már képtelen vagy tenni és valóban tettél, akkor megálsz !!! Elfordítod a figyelmed a tetteidről....és .és. és akkor bekövetkezik az amit úgy neveznek, hogy CSODA, kisüt a nap, kiszakadtál abból a vonzáskörből ami addig ott tartott ahol most is vagy. Ennek a mechanizmusnak nincs olyan logikája amit a 117 hozzászóló kerülget innen és onnan. LÁSD magad olyannak amilyenné válni szeretnél, ha egy pillanatra is kételkedsz abban, hogy olyan leszel mint az álmod, diszidál az egész projekt !!! Még valami: az ideje nem garantált csak a Te hozzáállásod lehet egy biztos pont.

Üdv: István

Müller Péter képe

Nincs miért aggódnod semmi törvényellenessel nem foglalkozom. :)

Üdv,
Péter

Tamás képe

Szia, Péter!

Én sem akarok semmilyen törvényellenes tevékenységbe belefogni.
Akkor, nem aggódom. Köszi, elfogadom.
Figyelek tanácsaidra.

Üdvözlettel,Tamás

Tamás képe

Szia, Péter!
"vili szerint:
2009. július 18. szombat 09:41-kor

Én már hat hónapja elindultam ezen az egy évre kijelölt úton!
Kiváncsivá tettél,mint ahogy látom, másokat is.
Én tudom hogy meg lehet csinálni!Várom az elikszírt!
Üdv: Vili"

Te viszont csak kettő nappal korábban írtad ezt:
"Ma megnyitottam nyilvánosan is az 1ev.hu programot."

Ez hogyan lehetséges Péter?
Vili a társad? 6 Hónapja tag? Vagy?

Üdvözlettel, Tamás

Tibor képe

Kedves Péter !

Több mint két éve keresem azt a lehetőséget, amit Te már megtaláltál.
Szeretnék csatlakozni Hozzád és megtanulni, elindítani az 1ev.hu
programot.

Üdvözlettel: Tibor

Zoltán képe

Idézet:
Dudik János szerint:
2009. augusztus 6. csütörtök 21:35-kor
Kedves Müller Péter
Volt szerencsém ezoterikus témályu előadásokat halgatni.
Később tanultam is.
Anyagiak terén van egy fontos szabály : anyagi szinten nincs kielégülés. Segítség az amit adnak akkor amikor kérik.Felkeltett érdeklődés kielégületlenül hagyni akaratot indukál mellyek tompítják az óvatosságot és a kiszolgáltatottság irányába vezet.
Hit és bizalom mindenkinek csak saját magában lehet mert csak az történik velünk amire szükségünk van.
Engem leg inkább az érdekel , hogy nekem miért van erre szükségem, hogy Önnel pont a pénz ügyekről beszélgessek ?
Üdvözlettel : Dudik János

Kedves János!
Amit írsz, azzal egyetértek, de engedelmeddel kiegészíteném!
Vidéki városban lakva történt velem a következő: láttam a járdán egy Kismamát, akinek a karján ült egy gyermek, maga előtt tolt a babakocsiban egy kissebet, és közben egy kicsit mindíg előrébb rakott (vonszolt) egy zsák kukoricát, a kocsit toló kezével, szinte semmit nem haladva így, (a zsák kb. 25 Kg lehetett). Eszébe nem jutott, hogy megkérjen, segítsek. Ennek ellenére belül valami arra késztetett, hogy elvegyem a kezéből a zsákot, és segítsek. Sötét ruhában voltam, amit nem akartam a porral bepiszkítani, így el kellett a zsákot tartani magamtól. Ez azt eredményezte, hogy egy idő után kellemetlenül nehézzé vált vinni azt.
Körülbelül tíz percig mentünk, mire a házukhoz értünk. Útközben bevallom néha átvillant az agyamon, hogy ezt kár volt, mert leszakad a karom, de az a szívből jövő hálás tekintet amit kaptam végül kárpótolt mindenért! Ha ott, az a Kismama csak önmagában bízik, és elutasítja a kéretlen segítséget, elismerem, valóban hazajut nélkülem is...

A Péter csak segítő kezet nyújt, az hogy neked mi szükséged erre(?) miért ő válaszolja meg? Ezt neked kell megtenni, eldönteni, (adott esetben soha többet ide nem látogatni...), igaz?

"Felkeltett érdeklődés kielégületlenül hagyni akaratot indukál mellyek tompítják az óvatosságot és a kiszolgáltatottság irányába vezet."
Köszönöm, ezt megtapasztaltam! A legcsúnyább az, hogy a barátommal.

A helyzet az, hogy pillanatnyilag semmim nincs (álláskeresőként az időmön kívül), amit elveszíthetnék, és azon túl, (nem tudom megmondani miért, de) azt érzem, hogy bízhatok a Péterben, ebből csak jól jövök majd ki!

Tisztelettel:
Zoltán

Budai Tamás képe

Üdvözöllek!
Olvasván az "1év"ről persze,hogy a legtöbb ember bizalmatlankodik,mégis legbelül vágyik nagyon egy efféle lehetőségre,ami végül a pesszimista hozzáállása vagy egyébb negativ gondolatai miatt megmarad az álom szintjén.Viszont én sem vagyok ezzel másképpen,hiszen fiatal lendületes és még had ne soroljam fel milyen ember is vagyok,(bár lehetöségem lesz rá remélem).Éppen ezért meg se várva az értékelésedet irok is neked,mivel az alapeszme ami az 1év.hu-t müködteti az totálisan megegyezik az én életszemléletemmel,ami a másokon történö segitést jelenti.Az pedig,hogy ebböl megélhetek maga az ál(m)om.Szivesen teszem magam próbára,ha a lehetöség adott......

"Az Életem,
Az Életem legnagyobb kihívása"
Totó

Nagy Zsuzsanna képe

Szeretem, mert úgy gondolkodik, ahogyan én. Mert tud valamit, amit én még nem, ezáltal felnézhetek rá. Mert nem önző, hogy átadja nekem azt a tudást, és mert ez a tudás nyilván már összeadódhat, ezáltal tágul is.Logikusan következtetve pedig előbb utóbb mindenki számára elérhető tudássá válik.Innentől pedig megy minden a maga medrében, mint a víz útja, ahogy azt az általánosban megtanultuk. Eső formájában lekerül a földre, aztán folyókká duzzad, a tengerekbe ömlik, aztán megint elpárolog, hogy újra összegyüljön odafenn...
:*_* +___+ *___*

Anonymous képe

Hallo
Az Ajona fogkremrol en is hallottam.
Megmondana, honnan lehet ezt az orvosi fogkremet Magyarorszagon beszerezni?
Valaszat elore is koszonom.
Tisztelettel
G. Tusz

gica képe

Kedves Tamás!

El küldenéd nekem emailen az Ajona fogkrém be szerzési lehetőségét.Címem:ago54anya@gmail.com
Előre is köszönöm.
Üdv.Ági

Szabolcs képe

Nagy igazság!

Zolnay László képe

Nos kedves péter és mindenki aki ezt olvassa

sajnos ki kell ábrándítsak mindenkit aki azt hiszi itt majd most gyorsan meggazdagodik. a teszt egy szemfényvesztés. 1 db kérdésből mélyreható következtetést levonni és azt majdnem tényként tálalni nemhogy butaság hanem inkább csalás.
ahogy a hozzászólásokat nézem azok jó részét maga a "kedves péter" kreálta a saját fórumába ami nem nehéz.
a tanácsok egy része felületesen olvasva természetesen jónak tűnik de sajnos nem egyéb mindenki által ismert közhelyeknél.
ugy az egész dolog pedig egyedül a "kedves péter" meggazdagodásáról szól.
sejtem hogy ez a hozzászólás nem fog megjelenni.......
akkor viszont mással próbálkozok kedves péter

további kellemes parasztvakítást.....

Halász Károly képe

Én úgy látom amíg az egyetemen az első félév végén volt nagy selejtezés addig a megmaradt diákok sokkal műveltebbek szélesebb látókörűek tisztelet tudóbbak voltak mint ma.

Most a létszám alapú pénzelés miatt a negyedik félév végére tették a végleges ritkítást.
Azóta sokkal több a nagy arcú, magát felsőbbrendűnek érző, egyébként meg az adófizetők pénzén élősködő egyetemista.
: o)>

Károly

Ui. Ha jó a megfigyelésem a mércéjük is a vakításra épül.
Régebben ez nem így volt. Bááár szoktam tévedni.

A tévedés jogát pedig fenntartom egészen addig amíg nem halálos.

Gallla Zsolt képe

Kedves Laci,
Úgy tűnik a hozzászólásodból, hogy neked semmi sem elég jó. Mielőtt csatlakoztál, jól megnézted, mire vállalkozol? El kell döntened, tanulni akarsz, vagy munka nélkül, gyorsan meggazdagodni. Ha ez utóbbit, akkor bocs, rossz helyen jársz. Az, hogy Pétert gyanúsítgatod, inkább nem kommentálom. Tudod, ő legalább tesz valamit, próbál segíteni tapasztalatai átadásával. Ha továbbra is velünk maradsz, úgy azt hiszem, egy kis alázatra lesz szükséged. Hidd el, tanulható.
Zsolt

Anonymous képe

Szia Péter.
Nagyon sokat tanultam Tőlled:köszönöm.
üdv: Piroska

Takács László képe

Szia Péter

Én is hasonlóan látom ezeket a dolgokat - mint ahogyan leírtad - tényleg nem azt tanítják sem az alsó-, sem a közép-, sem a felső-szintű oktatásban, mint amire az életben szükség lenne, hogy a jég hátán is meg tudjunk élni....

üdv: Takács László