Az új 1ev.hu

Amikor egy weboldalt jobbá akarunk tenni, egy nagy problémával nézünk szembe. Hogyan érjük el, hogy az oldal sokkal jobb, modernebb legyen, és mégis megtartsuk minden jellemzőjét?

Gyakran újra kell kezdenünk mindent az elejéről, hogy valami nagyszerűt alkothassunk.

Így nagyon nehéz elérni, hogy az oldal megtartsa minden jellegzetességét, mégis sokkal gyorsabb, modernebb, egyszerűbb és használhatóbb legyen.

De ha ezeken a nehézségeken képesek vagyunk keresztül jutni, valami különleges dolog születik.

1ev.hu-t újraépítettük az alapoktól...

Megőriztünk mindent, amit az emberek szerettek benne, de eltüntettünk mindent, ami régi, zavaró vagy szükségtelen.

Azt akartuk, hogy semmi felesleges ne legyen rajta, és ha használod szinte észre se vedd, hogy valami változott rajta. Ezért elsőnek a megjelenésén dolgoztunk.

Teljesen eltüntettük a fejlécet és a az 1ev.hu logója belekerült a menübe. Így még nagyobb terület jut a hasznos tartalomnak és te arra koncentrálhatsz, ami igazán érdekel. A menü jobb oldalára tettük a belépés gombot. Így mindent egy helyen találhatsz meg.

Ezután átnéztük a szövegeket és a színeket. Újra alkottuk az egészet így az olvasás még kényelmesebb lett. Megváltoztattuk a hozzászólásokat is. Mostantól időrendben jelennek meg, így folyamatosan tudod követni a beszélgetéseket a legelejétől kezdve. Különösen hasznos ez a tagsági részen, ahol több mint 10 000 hozzászólás van.

Ezután következett a nagy munka...

A weboldal alatt teljesen kicseréltük a motort. Egy sokkal erősebb és megbízhatóbb rendszer működik most a háttérben. Ezzel nemcsak hogy gyorsabb, de stabilabb és megbízhatóbb lesz az oldal. És erre, újra felépítettük az összes tartalmat, a tagságokat és a hozzászólásokat.

De az igazi változás a tagsági részen lesz érezhető. Bevezettünk egy új lejátszót, amit maga a böngésződ támogat. És ehhez minden egyes hang és videó anyagot átalakítottunk többféle változatba. Ez önmagában több napot vett igénybe egy bivalyerős szerveren. De ennek köszönhetően mostantól bárhová magaddal viheted az 1ev.hu-t.

Magaddal viheted...

Gondoskodtunk róla, hogy a tananyagokat mostantól ne csak otthon, hanem bármilyen eszközön – mobiltelefonon vagy tablet-en – is hallgathasd vagy nézhesd. És, ha ez még nem lenne elég, az oldal felismeri mostantól az eszközödet és hozzáalakítja saját magát, hogy a legkényelmesebben használhasd.

A tiéd

Tavaly ősz óta kezdtük el megtervezni az új 1ev.hu-t. Több mint 1 évvel ezelőtt.

Minden egyes kihívás és akadály, amit ez idő alatt megoldottunk kizárólag egyetlen célt szolgált.

A legjobb eszközt akartuk a kezedbe adni, hogy elérd az anyagi függetlenséged. A tiéd, tehát használd.

És az ezért tett erőfeszítéseinket azzal jutalmazhatod, hogy nagyon, nagyon sikeressé válsz és eléred az álmaidat.

Láthatóság: 
Értékelés: 
Átlag: 4.9 (51 szavazat)

Hozzászólások

Schulcz Gyula képe

Szia Péter!

Bocsánat, hogy zavarok. Csak egy buta kérdésem van. Ha végre eljutok odáig, hogy folytatni tudom az 1év anyagának elsajátítását, hogy tudom majd megrendelni a következő havi anyagot?
Biztosan csak én nem találtam meg ennek a lehetőségát az oldalon, ám jó lenne tudni, hogy ne akkor kapkodjak, mikor eljött az ideje a továbbhaladásnak.
Az oldal tetszik és köszönöm, hogy magad nem kímélve fejleszted és javítod.

Üdvözlettel: gyula

Müller Péter képe

Minden hónap utolsó leckéjének az alján találod meg.

Csősz Ottó képe

Kedves Péter!

Már 3 hónappal meghaladta a tagságom kezdete az 1 évet. Úgy emlékszem az egy éves anyagot vettem meg. Most jutottam oda, hogy foglalkozni tudjak ezzel az anyaggal, de már nem enged belépni az első tananyagba sem. Azt hittem, a megvásárolt szolgáltatást bár mikor igénybe lehet venni amikor van időm, nincs időkorlátokhoz kötve. Mi a teendő ebben az esetben? Ottó

Müller Péter képe

A tagság korlátlan ideig él, minden esetben.

Megnéztem, és Te a Karib-tengeri videókat vetted meg és nem az 1ev tagságot a mi adminisztrációnk szerint. Ha nem így lenne, írd meg e-mailben, mert picit nehéz a banki adatokat egyeztetni egy nyilvános blogon.